Kazincbarcikán nagy ívben tettek a házi kedvencek, a Csónakázó-tó vadkacsáinak bioritmusára, mert százszorta fontosabb Szitka Péter és sleepjének a hatalom megőrzése, a Kolorcity látvány mögött a városi milliárdok zavartalan elköltése.

Az elmúlt években a BorcodChem gőzének, gázának a nyelésének ellentételezéséért kapott iparűzési milliárdokból a kazincbarcikai polgárok legfeljebb csak üveggyöngyöket kaptak, sőt még Magyarország egyik legmagasabb helyi adóinak a fizetésével maguk is hozzájárulnak a Kolorcity látványpékség működéséhez.

Aki nem kábult el a Kolorcity villodzó fényeitől, lőporfüstös levegőjétől, az a napokban kézhez veheti a helyi adók csekkjeit, és elmélázhat azon, hogy miért is fizeti?

Csak a Szitka Péter által magáncélra is használt luxus Mercédesz kisbusz bérléséért a kazincbarcikai emberek évente 6 millió forintot fizetnek.

Kazincbarcikai kisnyugdíjas néni vagy bácsi! Hány év alatt tetszenek hatmillió forint nyugdíjat kapni, amiből még évente visszaadóznak Kolorcitynek?

Mikor jut pénz Kazincbarcikára?

A lakosság gondolkozó köreiben egyre mélyebb közmegegyezés alakult ki, hogy Kazincbarcika borzalmas állapotban van. A város útjai rosszak, kátyúsak, a város peremén pedig térdig érő sárban jutnak el a lakók a házaikhoz. A városi távhőhálózat annyira elavult, hogy szinte minden héten eltörik valahol. Szerencse, hogy enyhe tél volt.

Eltűntek Kazincbarcikai emblematikus helyei: Mozi, Jégpálya, Strand, Balonszepezdi Ifjúsági Tábor, Billa-táró. Állagmegőrzés hiányában minden lepusztul, erre jó példa az Uszoda.https://www.sajomente.hu/reszletek/hirek/140473