Skip to content

Miskolc. Egy nála 32 évvel idősebb férfi (korábban rendőr) házában találták meg az egy éve eltűnt 17 éves K. Denisát

Miskolc. Egy nála 32 évvel idősebb férfi (korábban rendőr) házában találták meg az egy éve eltűnt 17 éves K. Denisát

Blikk: Egy nála 32 évvel idősebb férfi (korábban rendőr) házában találták meg az egy éve eltűnt 17 éves K. Denisát

A lap azt írja, hogy a férfi már 13 éves kora óta „udvarolt” a lánynak.

Közel egy évvel azután, hogy megszökött a gondozási helyéről, annak a nála 32 évvel idősebb férfinak a lakásán találták meg a 17 éves K. Denisát, akivel a szülei beleegyezése nélkül össze akartak házasodni – írja a Blikk. A bulvárlapnak a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette ezt, valamint közölték: a miskolci férfit kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Blikk úgy tudja, 2023 márciusa óta a férfi lakásában hárman éltek: ő, 16 éves lánya, valamint a 17 éves K. Denisa. A lap azt írta, hogy a 17 éves lány szinte könyörgött a rendőröknek, hogy ne vigyék el K. Denisát, ugyanis „ő lesz az anyukája”. K. Denisát a rendőrök visszavitték abba a nevelőotthonba, ahonnan megszökött.

K. Denisát a lap szerint évekkel ezelőtt, 13 évesen hálózta be a neten a nála 32 évvel idősebb férfi. A lány eltűnése után közel egy évig nem adott magáról életjelet, ezért a rendőrség körözte is. „Elmentem a bíróságra, beadtam a kérelmet, hogy visszakapjam a felügyeleti jogait, de sajnos pert kellett indítanom a gyámhivatal ellen. Ha úgy ítélik meg, egy hónap múlva talán hazajöhet. Júniusban tölti be a 18. életévét, utána már az ő döntése, hogy mit csinál, de addig szeretném őt visszakapni. Teljesen ellenünk fordította az a férfi, de remélem, belátja, hogy itthon van a legjobb helye” – jelentette ki a Blikknek a lány édesanyja.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2024.02.23. 15:23

    Nem értem ezt a rendőrségi cirkuszt, nemsokára 18 éves és nevelőotthonban volt. Máskor nem olyan finnyás a joghatóságnak nevezett intézményrendszere gyámhatóságokkal együtt a világ ura népének, engem fényevésen tartva vasfüggöny emelés óta gyerekfejjel adtak férjhez Bródy-hasonmáshoz, miután termékennyé tettek. Úgy látszik, csak a játékosok élnek védettségben törvényileg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük