Ha Balog Zoltánt holnap bezárnák egy szigorúan őrzött cellába… A nap
A gyerekek minden bátorságukat összeszedve, minden rettegésüket legyőzve, minden undorukon felülemelkedve szóltak a felnőtteknek, hogy őket bántják. Kínozzák. Fenyegetik és üldözik.

Balog Zoltán pedig erre úgy reagált, hogy MÉG ÖT TELJES ÉVEN ÁT a helyén hagyta az igazgatót, majd öt év elteltével ÁLLAMI KITÜNTETÉSBEN RÉSZESÍTETTE, miközben rájuk küldte az igazgatóhelyettest, aki zsarolta, kínozta, üldözte, és gyötörte a gyerekeket a pedofil igazgató és a pedifil ápoló MELLETT.

Ha Balog Zoltánt holnap bezárnák egy szigorúan őrzött cellába, ahol 5 éven keresztül a cellatársai megerőszakolják, zsarolják, megverik, üldözik folyamatosan, ahol röhögnek, amikor könyörög, levizelik, amikor zokog, és amikor segítséget kér, akkor kitüntetik a kínzóját – AKKOR SEM LENNE EGÁL A GYEREKEKKEL, MERT AZOK GYEREKEK.

Egészen fojtogató, megszokhatatlan, elviselhetetlen történet, még olvasni is elviselhetetlen, nemhogy a gyerekek kikerekedett szemébe, széttaposott lelkébe belegondolni.

És a csávó lemondott a 4 állása közül egyről.

És a keresztény Magyarországon itt zár a sztori. Egy gyerek öngyilkos lett, a többi élete végéig hiheverhetetlen traumával fog élni.

Ezek pedig Novák és Varga szenvedéseiről, meghurcolásáról, és mártírságáról cikkeznek egy hete.

A pokolra való ez az ország.