A vagyonnyilatkozatok. Koncz Zsófiának van egy motorja, Csöbörnek  Skodája, Garantálomnak Volvója, Hegedűs Andinak Corsája

A vagyonnyilatkozatokban 2022 májusától szerepel egy kibúvó.  “Nem kell feltüntetni azt az ingatlant, amelyet a nyilatkozatot adó, illetve családtagja életvitelszerűen vagy tartós jelleggel lakhatás céljából használ”. A kiskapunak köszönhetően a 199 honatya harmadánál már 2022-ben sem jelent meg a lakóingatlan.

 

A Fidesz színeiben politizáló Csöbör Katalin, Borsod-Abaúj-Zemplén 1.számú választókerületének országgyűlési képviselője adatlapja szerint 2 millió 166 217 Ft-ot keres.

Alsózsolcán egy 714 négyzetméteres ingatlan, rajta 80 négyzetméteres lakóház fölött fele részben, Miskolcon pedig egy 626 négyzetméteres ingatlanon 160 négyzetméter lakóház fölött (Tapolcán) rendelkezik. Ezen túl egy 2160 négyzetméteres gyümölcsös tulajdonosa Alsózsolcán. Egy Skoda  gazdája.

 

Hegedűs Andrea, a DK megyei listás képviselőjeMentelmi Bizottság alelnöke 2 320 947 forintot keres. Birtokol egy miskolci ingatlant, egy családi házzal, egy miskolci társasházat és egy szintén miskolci építési telket. Opel Corsa-ja van és még 1 millió forintja.

Kiss Garantálom János, a Fidesz színeiben Borsod-Abaúj-Zemplén 2. választókerületének honatyája, a Miniszterelnökség miniszterelnöki biztosa, 2 millió 166 217 Ft. honoráriumot visz haza. Egy miskolci családi háznak fele részben tulajdonosa. Fonyódon egy 1650 négyzetméteres üdülőből 30 négyzetméter van a birtokában. Átányban egy kertet negyedrészben örökölt 2022-ben. Lízingelt Volvo V60-asát tavaly kifizette. Egy év alatt, minimum 9 millióval 31 millióra nőtt részvényei értéke.

Kiss János 2023-ban lett a Queen Mary Kft. és Printória Kft. üzletrész tulajdonosa. E mellett kortárs magyar grafikákat, festményeket gyűjt.

Koncz Zsófia Borsod-Abaúj-Zemplén 6-os választókerületének fideszes képviselője. Az Energiaügyi Minisztérium államtitkára, a Fenntartható Fejlődés Bizottsága tagja. 1 547 298 Ft fizuval számolhat. 2015 óta egy Bp. XI. kerületi társasház tulajdonosa. Járműként egy Suzuku SV 650 motort tart számon. Értékpapírban tartott 15 millió forintja egy év alatt 20-ra nőtt.

Kovács Zsolt, a megyei Fidesz, listáról bekerült honatya, a BAZ megyei önkormányzat főtanácsadója, miniszterelnökségi főtanácsos 2 millió 166 217 Ft-ot keres. Miskolcon egy társasházat,  Ongán egy családi házat birtokol. Van egy AGM retró robogója, valamint könyv és pecsét gyűjteménye.