De akkor mi a redvás fasxért fizették az emberek évtizedeken keresztűl a TB-t, az EHO-t, és… A nap

Basszus, lassan az összes állami kórházi osztály leáll, és bezár, mert nincsen elegendő orvos, ápoló, műtős, és egyéb szakszemélyzet, amit vérlázítónak, és felháborítónak tartok, és akkor még nem is beszéltem arról, hogy rengeteg településen szünt meg(vagy ezután fog megszűnni) az orvosi ügyelet.
De akkor mi a redvás faszért fizették az emberek évtizedeken keresztűl a TB-t, az EHO-t, és a különböző adókat(sarcokat)???????
Mert nagyon kevés ember tudja csak megfizetni a magánegészségügyi szolgáltatásokat, ezért várhatnak hónapokat, éveket a diagnosztikákra, és a műtétekre, ha egyáltalán megérik azt.
Abban az országban, ahol nincs önálló egészségügyi minisztérium, és miniszter(Pintér Sándor belügyminiszter tárcája a felelős az egészségügyért, és az oktatásért) és ahol Takács Péter államtitkár az egészségügyért felelős(!!!) államtitkár(amihez kurvára nem ért), akkor nincs miről beszélni.
Amihez az orbán rezsim az elmúlt 14-évben hozzányűlt, az szarrá változott, lásd az oktatást, az egészségügyet, és a szociális ágazatot, ennek a kormánynak SOSEM volt fontos az emberek egészsége, és élete, nekik sokkal fontosabb volt Magyarország kifosztása, tönkretétele, és a lopott vagyonuk további gyarapítása!
Viszont rengeteg stadion, kisvasút, és lówelnesz épűlt mindannyiunk “örömére”.
Mocskos, aljas, hitvány gazemberek irányítják az országot, rohadjanak meg az utolsó szálig.
Sok embernek kell majd elutaznia egy másik városba(ha egyáltalán lesz arra pénze) hogy megfelelő szintű orvosi ellátáshoz jusson, és itt már nemcsak 30-40-kilométerekről van szó, hanem akár 100-130-kilométeres távolságokról is.
És az a legborzasztóbb, és legaggasztóbb az egészben, hogy hiába nyomorognak, szenvednek, éheznek, és fáznak milliók, és hiába omlott össze az egészségüggyi ellátás és az oktatás, mégis toronymagasan vezeti a fidesz a közvéleménykutatásokat.
Ezt nevezik Stockholm színdrómának, ami sajnos nem gyógyítható!
Természetesen a politikusok, és az állami vezetők a Honvéd kórház VIP osztályán a legmagasabb színvonalú egészségügyi ellátásban részesűlnek, ha megbetegednek, vagy megsérűlnek, pedig kurvára nem érdemlik meg.