Navracsics Tibor felesége szerepelt a kiszivárgott Megafon-listán
Orbán Viktor miniszterelnök, megválasztása után adott díszvacsorája a patinás Gundel étterem különtermébe meghívott vendégek Navracsics Tibor és párja

Kaufmann Balázs

„2003-ban, amikor ellenzékben voltunk, azért mentem a Fideszbe dolgozni, mert a hazámért szerettem volna tenni valamit. Kitartó asszony vagyok, a motivációim azóta változatlanok” – ezt mondta az Indexnek Navracsicsné Prevoz Anikó, Navracsics Tibor közigazgatási és területfejlesztési miniszter felesége arról, hogy miért tűnik fel a Megafon influenszerképzésére jelentkezők listáján.

A Telex csütörtökön írta meg, hogy kiszivárogtak azoknak a nevei, akik beadták jelentkezésüket a videós propagandaképzésre. A cikkükben ők még csak „magas szintű kormánytag feleségeként” hivatkoztak rá. Most az Indexben jelentkezett, hogy róla van szó. A cikk azonban nem sokkal az élesítés után eltűnt az oldalról, cikkünk élesítésekor elérhetetlen volta linkje.

Frissítés: Az Index-cikk délután négy óra körül ismét elérhetővé vált. Amikor a frissítést írjuk, a címlap alsó régiójában, többek között Gary Oldman-sorozatról, Justin Timberlake-ről és Putyin elnök oroszországi migránsoknak tett „visszautasíthatatlan” ajánlatáról szóló cikkek után található meg.

A Megafonnál megtanultakról amúgy azt mondta Navracsicsné, hogy az új tudását „a jövőben a kereszténység és a család értékeinek megjelenítésére” szeretné felhasználni a közösségi médiában „saját életpéldáján keresztül”.