Osztályvezetői székbe ültetve az egyetem eddigi történetének talán legnagyobb szélhámosát. A nap
Az egyetemi vezetés érdekes módon közelíti meg egynéhány kérdést. Ez is az.
A bértömeggel gazdálkodás problémái ilyen helyzeteket szülnek egyik oldalon, hogy ingyen oktatás is opció a szükséges akreditáció fenntartása és a kellő óraszám biztosítása érdekében.
Ezzel szemben az érem másik oldalán pedig olyan érthetetlen dolgokat művelnek, hogy törvényi értelmezéseket kicsavarva, szabályzatokat újrairva csináljanak iskolázatlan szakmunkásból középvezetőt. Osztályvezetői székbe ültetve az egyetem eddigi történetének talán legnagyobb szélhámosát, ügyeskedőjét. Aki újraértelmezte a köz- és a magántulajdon közti átmenetet. Éveken át úgy működtetett kvázi vállalkozást, hogy az egyetem eszközeivel, egyetemi anyagokkal, egyetemi alkalmazottakkal, azok munkaidejében vállalt építőipari kivitelezési munkákat. Mondjuk már kicsit lejjebb hullott a csillaga, de tettei nem bizonyultak elégnek, hogy megváljanak tőle. Most ugyan jelentéktelenebb helyen, eldugva a szemek elől, de továbbra is alkot és gyarapítja javait. Kis csoportját vezetve is megtalálta magának pillanat adta a lehetőséget. Egy kis élelmesség mindig belefér gondolja. Minden esetre, aki a töltőállomásokon sokallja a gázolaj árát, az keresse bizalommal, tud olcsóbb megoldást és el sem kell hagyni hozzá az egyetem területét.
E személy botrányos pályafutását szemlélve szerintem nincs olyan hallgatókkal foglalkozó oktató vagy óraadó akinek a tiszteletdíja drága lenne.