Skip to content

Kegyetlenül kiosztotta a Bécsben „rettegő” Krausz Gábort a neves teológus. MUSZÁJ KÖZVETLENÜL BENYALNI A NERNEK!😂

Kegyetlenül kiosztotta a Bécsben „rettegő” Krausz Gábort a neves teológus. MUSZÁJ KÖZVETLENÜL BENYALNI A NERNEK!😂

Alapos eligazítást kapott.

Szerdán egy Mandinernek adott interjúban tett hitet Orbán Viktor kormánya mellett Tóth Gabi exe, Krausz Gábor. A séf az interjúban beszélt migrációról, dicsérte az Orbán-kormány családpolitikáját, valamint Lázár János nyomdokain haladva felvette a bohócorrot, és Bécset szidalmazta: saját bevallása szerint már sétálni sem mert Bécs belvárosában, olyan drámaiak az állapotok.

Krausz Gábor interjújára most a közösségi oldalán reagált Perintfalvi Rita, aki 15 évet élt Bécsben, így tételesen is cáfolni tudta a séf blődségeit.

A teológus posztját változtatás nélkül idézzük:

Perintfalvi Rita (balra) és Krausz Gábor (jobbra) / montázs: Nyugati Fény

❌ NINCSEN MÁR TÓTH GABIKA, MUSZÁJ KÖZVETLENÜL BENYALNI A NERNEK!😂

🤞Milyen érdekes, hogy Krausz Gábor szuperséf egészen addig nem tüsténkedett látványos NERseggnyalásban, amíg az oldalán virított a magyarok nagyasszonya, azaz a sze*bálványból szemérmes matyó Madonnává avanzsált Tóth Gabika. Úgy tűnik, hogy Krausz volt annyira eszes, hogy nem vállalt be magához méltatlan, NERpropagandát szajkózó megnyilatkozásokat egészen addig, amíg ezt megtette helyette az oldalán díszelgő, keresztényi erényeit harsányan a világba kiabáló mintafeleség. De most mit hallok? Krausz Gábor azt nyilatkozta az egyik kormánylapnak, ne nevezzük meg, nem érdemli meg, hogy „most voltam Bécsben, ahogy látom, elég durva a helyzet.” És azt is elárulta, hogy nem mert sétálni az osztrák főváros belvárosában, mert annyira drámai a helyzet. Ugye emlékezünk még arra, amikor 2018-ban Lázár János hasonlóan tragikus állapotokról számolt be bécsi útja során.

👉Nos, ezzel csak az a baj, kedves Gábor, hogy 2023-ban ismét Bécset választották meg a „világ legélhetőbb városának”! És nem először! Az Economist Intelligence Unit 172 országot vizsgált meg, és az osztrák főváros főként a számtalan kulturális és szórakozási lehetőségével, a kiváló infrastruktúrájával és a jó közbiztonságával került a lista élére. Szóval akkor most miről beszélsz, de tényleg?

🚋Én közel 15 évig éltem Bécsben és össze sem lehet hasonlítani egyetlen magyar várossal sem azt a színvonalat, ami az ottani életet jellemzi. Soha nem felejtem el, amikor karácsonyi időben éjjel (egyedül) sétáltam haza és az üzletek, bankok feldíszített karácsonyfáinak diszgömbjei csupán egy karnyújtásnyira voltak tőlem, bármelyiket levehettem és hazavihettem volna. S nem csupán én, de bármelyik járókelő. Rögtön arra gondoltam, hogy vajon idehaza mennyire lennének biztonságban azok a drága üveggömbök? És a 15 év alatt soha eszembe sem jutott, hogy féljek esténként vagy éjszaka egyedül hazamenni. Budapesten ezt soha nem teszem meg, csak taxival merek éjszaka közlekedni. S nem beszélve arról, hogy már sok évvel ezelőtt bevezették, hogy egész hétvégén 0-24 órában jár a metró! Bizony, még éjszaka is. Ilyen idehaza vajon mikor lesz?

🍹Nem beszélve arról a pompás kínálatról, amit Bécs a kulturális élet vagy a szórakoztatás, sőt a gasztronómia terén nyújtani tud. Gábor, erről az utóbbiról sincsen tudomásod? Ne okozz nekünk csalódást! Például 56 csodás éttermet hoz a Michelin Guide katalógus, amíg Budapestről – bár ezeket is imádjuk – csupán 29-et!

🫶Szóval ezerféle ok van arra, hogy az ember szeresse az életet Bécsben! Lehet, hogy mégis érdemes lett volna sétálni egyet a belvárosban, hogy érezd mit is tud adni az örök császárváros, s mit is jelent az az igazi nyugati jólét, ami Bécs belvárosának minden utcájából sugárzik.

❓Vagy Gabika nélkül nem jön már a NER-es lóvé automatikusan és elvárják, hogy Te magad is produkálj valamit? Hát, kár ebbe belemenni!



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



71 Comments

  1. N.N.
    2024.01.14. 10:31

    Hagyják már élni ezt az embert! Persze neki sem kellene nyilatkozni, senkire sem tartozik az élete! Mással is megesett már, hogy elvált és új életet kezdett.

    2
    8
  2. Névtelen
    2024.01.14. 14:54

    A Rita
    a neves teológus

    😂🤣😂😁😀🤣😃😉😂

    Kiröhögtem a délutáni kávét

    3
    11
    • Névtelen
      2024.01.14. 17:53

      Aki elvett egy Tóth Gabit, annak a véleménye nyilván nagyon sokat ér.

      11
      2
      • Névtelen
        2024.01.15. 19:36

        „A PAPNŐ
        Nem kívánok különösebben nagy reklámot csinálni ennek a nőszemélynek, de vers-témává érett. Ma amúgy is láttam, hogy mások is közzé tettek róla versecskéket, gondoltam egyet írok róla én is, csak a rend kedvéért.
        Valamikor írtam kommentben a Mandinernek, hogy legalább ők ne titulálják már teológusnőnek, főleg ne katolikus teológusnőnek, mert ezzel csak lejáratják az Egyházat. Persze nem nagyon volt foganatja.
        Hiába, na! Ebben az értelemben sem a diploma teszi az embert… Mert itt az van, hogy valaki valahol szerzett egy diplomát, aztán erre hivatkozva, de attól teljesen függetlenül össze-vissza kiabál az éterbe mindenfélét. És ez, ebben a konkrét esetben még csak nem is büntethető.
        Próbálná meg mondjuk ezt egy orvos! Hangoztatná, hogy neki orvosi diplomája és belgyógyász szakvizsgája van, aztán közben meg ráolvasással akarna gyógyítani a rendelőjében. Na ezt már a földi bíróság is büntetné…
        Még akkor is, ha több tízezren lájkolják és doktor úrnak szólítják a facebookon…”

    • Névtelen
      2024.01.14. 18:36

      Én pedig rajtad röhögök, hajbókoló fidesznyalonc! 🙂 🙂 🙂

      10
      2
      • Névtelen
        2024.01.14. 20:51

        mi majd a kutya fajtádon fogunk nemsokára bolsevik komcsi. 😉

        1
        6
        • Névtelen
          2024.01.15. 05:29

          A rühes gazdád és a bandája a komcsi, fideszpatkány! Nem is emlékszel már rá?

          8
          2
          • Névtelen
            2024.01.15. 10:44

            Mi van bolsevik, ráléptek a tyúkszemedre DK-zsellér?

            1
            3
        • Névtelen
          2024.01.15. 05:44

          Ha én szerinted komcsi vagyok, aki sosem voltam párttag, KISZ-tag , akkor a köpönyegforgató ex -KISZ titkár egyélőistened, kinek apukája MSZMP párttitkár volt, valamint a kolostormalac párttársai, akik MSZMP-s és III/II-es, III/III-as múlttal rendelkeznek, ők kik???? Mesélj rühes!

          8
          1
          • Névtelen
            2024.01.15. 19:05

            Nyugi van. RITA a LER-ek nyal, az tekintélyesebb Európában

          • Névtelen
            2024.01.15. 22:48

            „Nyugi van. RITA a LER-ek nyal, az tekintélyesebb Európában” – Így jár az, aki gyógyszerre iszik, aztán a pornóoldal helyett az északhirnökre téved.

  3. Névtelen
    2024.01.14. 14:56

    Rita
    a lemenő nap gyengülő erejében; a Nyugati Fény-ben

    Szent egek!

    3
    5
  4. Névtelen
    2024.01.14. 15:00

    Rita labanc hozsannája a császárvárosról.

    Mikor takarodik már el innen?

    3
    10
    • Névtelen
      2024.01.14. 18:37

      Csak utánad, patkány!

      7
      2
  5. Névtelen
    2024.01.14. 15:02

    Hitler első és utolsó csatlós népének fővárosa.
    Jólétét 1953-tól Hruscsovnak köszönheti

    Más?

    3
    11
    • Névtelen
      2024.01.15. 07:54

      Már Hruscsovnak is nyalod a seggét? Büdös neokomcsi barom!

  6. Lajos
    2024.01.14. 15:33

    Elmegy egy országba, ahol munkát, fizetést adnak neki ő pedig oda sz@rik az asztalra, bravó.

    8
    2
    • Névtelen
      2024.01.14. 16:37

      Az Ellenzék EU-s képviselőiről beszélsz?
      Mennyiért sz@rnak a hazánk asztalára?
      Van még egy ilyen ország, amelynek képviselői a saját hazájukat ócsárolják?

      2
      9
      • Névtelen
        2024.01.14. 17:04

        Igazad lehet:

        „2006 októberében az akkor még ellenzékben lévő Orbán Viktor az Európai Parlament néppárti frakciójában azt szorgalmazta, az EU állítsa le a Magyarországnak szánt uniós pénzek kifizetését a „hazug és csaló” kormány miatt. ”

        Kopnak az emlékek szolga?

        8
        3
        • Névtelen
          2024.01.14. 19:55

          Ja, hogy a 2006-os „nem volt lövés” Heller anyó eu-s riport után?

          Elfáradtál a térdelésben a Magyar Rádió udvarán?

          Mizujs az IN-KAL-nál, böszmepatkány?

          1
          5
          • Névtelen
            2024.01.14. 21:28

            Arról a böszméről van szó akit négy kétharmaddal sem szamoltattatok el 14 év alatt cseléd?

      • Névtelen
        2024.01.14. 17:51

        hát jah.. valahogy az összes fidesszopó a hanyatló nyugatra jár mosogatni.

        7
        1
        • Névtelen
          2024.01.14. 19:57

          Nem kell hozzá fidesz

          „Benja Serra Bosch egy 25 éves spanyol fiú, akinek három diplomája van, mégsem boldogult a hazájában, és kényszerből kiköltözött az Egyesült Királyságba, hátha talál ott munkát. A fiú jelenleg Londonban él, és WC-ket takarít, hogy meg tudjon valamiből élni.

          A Facebookon írt nemrég egy bejegyzést, amit ezrek osztottak meg, rengetegen hozzászóltak, és több brit, illetve amerikai lap írt a spanyol fiatalról. Benja Serra Bosch leírja, hogy május óta van Londonban, és nap mint nap azzal szembesül, hogy az ország leghíresebb kávézóit járta be, de két diplomával mégis mások mocskát takarítja el – ráadásul egy idegen országban, ami nem a hazája. A WC takarításán felül kávét is szokott főzni, letisztítja az asztalokat, elmosogatja a csészéket.

          Ugyanakkor nem szégyelli a munkáját, mint fogalmaz, a takarítás tisztességes munka. Az annál jobban zavarja, hogy azért kell ezt csinálnia, mert Spanyolországban semmilyen lehetősége nem volt. Arról is ír, hogy rengeteg, hozzá hasonló helyzetben lévő spanyol fiatal ment Londonba, szerencsét próbálni, és egyszer valaki azt mondta neki, hogy olyanok, mint a pestis. „Ne is áltassuk magunkat. Nem kalandvágyból jöttünk ide, vagy mert nyelvet akarunk tanulni. Bevándorlók vagyunk” – tette hozzá.

          Hozzáteszi, hogy a kávézóban néha úgy viselkednek vele a vendégek, hogy szíve szerint az arcukba tolná a három diplomáját. „De úgy tűnik, ezek a címek ma már csak arra jók, hogy mások után eltakarítsam a sz*rt. Azt hittem, ennél azért valamivel többet érdemlek, miután olyan sok erőfeszítést tettem a tudományos életben. Úgy tűnik, tévedtem” – zárja sorait.

          A Business Insider cikke azt is megemlíti, hogy a 25 év alattiak munkanélkülisége még sosem volt olyan magas, mint amit most mértek augusztusban: 56,1 százalékuknak nincs állása. A Bloomberg pedig még januárban írt arról, hogy 2010-hez viszonyítva kétszer annyi spanyol érkezik az Egyesült Királyságba dolgozni. Ők többnyire magasan képzett munkaerők, de mégis gyorséttermekben, vagy egyéb, kevésbé jól fizető pozíciókban tudnak elhelyezkedni.”

      • Névtelen
        2024.01.14. 18:51

        Nem a hazájukat ócsárolják baromarcú, hanem a kurmányodat! Ők teremtették ezt a moslékot, amiből külföldre menekülnek a fiatalok. De fölösleges ezt neked leírni mert azzal a félig elhalt 2 db agysejteddel képtelen vagy ezt felfogni, csak betedesen szajkózod a fideszpropagandát!

        6
        2
        • Névtelen
          2024.01.15. 13:19

          Milyen félig elhalt agysejt?😄teljesen totálisan agyhalott. Nyilas Misike házból böfögik kato anyotol ezeket. Ott a szolgacsapat a zsoccai hidfoallas.

    • Névtelen
      2024.01.14. 16:46

      „Az osztrákoknál a lángost, amelyet Langos Royalnak”neveznek és szarvasgombával kínálnak 14,5 euróért, vagyis 5540 forintért kaphatjuk meg, míg itthon a kolbászos-hagymás „ungarische special” 6500 forint.

      Bécsben a rágcsálni valók is olcsóbbak, a pirított mogyoró és mandula ott 4,5-5 euró (1720-1910 forint), Budapesten a sült gesztenye 2500 forint.

      Az italok drágábbak

      A bécsi forralt bor és a puncs drágább Bécsben, mint itthon: kint átlagban 2290 forint egy pohár, itthon „csak” 1350-1650 forint.

      A Telex az összegzésében azt írja, hogy az összevetés akkor a legsarkosabb, ha kimondjuk, hogy a bécsi vásár legdrágább étele, a bécsi szelet borjúból burgonyasalátával vagy burgonyával meg sem közelíti árban a közmondásos pesti hot dogot. Ez ugyanis 15,5 euró (5920 forint). Vagyis a borjú bécsi kicsivel drágább, mint a két, 20 dekás gombóccal kínált, budapesti töltött káposzta (5500 forint).”

      5
      2
    • Névtelen
      2024.01.14. 17:56

      ürül a kassza, nyelv nerbe felhelyez

      8
      2
  7. Névtelen
    2024.01.14. 16:55

    Gáborka lenyilatkozta és vállalja hogy zsidó. Esetleg. Ha sikerült fényt vinni a fityisz nyaló agyakba.
    Agyhalál. zsidónyalás.
    Egészségetekre.

    7
    3
    • Névtelen
      2024.01.14. 17:57

      https://uploads.disquscdn.com/images/80be97fa3352b0e34f1766eaf74d8bd29d922fcb35a0d38e067172bd1a5275a0.jpg?w=800&h=701

      • Névtelen
        2024.01.14. 18:29

        az „ork”

    • Névtelen
      2024.01.14. 18:00

      Nem vagy trendi. Putyin nyalás után most a kínai nyalás az új rágalom.

      „A Contemporary Amperex Technology (CATL) bejelentette, hogy Kína mellett a németországi és magyarországi üzemben is gyártani fogja a hamarosan megjelenő Shenxing nevű szupergyorsan tölthető akkumulátorát. Gao Pengfei, a cég főmérnöke hétfőn a müncheni IAA autókiállításon beszélt arról, hogy az akkumulátor tömeggyártása 2023 végétől kezdődik Kínában, és 2024-től lesz elérhető elektromos járművekben – írja a Reutersre hivatkozva a hvg.hu.

      Gao az európai gyártás ütemezéséről nem adott további részleteket, de elárulta azt, hogy régióbeli ügyfelekkel még nem kötöttek átvételi megállapodásokat. Mindez azért érdekes, mert korábban a Mercedes-Benz már bejelentette a debreceni beruházás kapcsán, hogy a stuttgarti cég lesz a CATL új magyarországi gyárának a fő megrendelője.

      A CATL egyébiránt még nem határozta meg az új egységei esetében a szabványos töltési folyamat időtartamát tíz és 80 százalék között, de azt mondják 10 perc alatt 400 kilométernyi hatótávra elegendő áramot tud felvenni majd az akkumulátoruk.

      Teljes töltéssel pedig akár 700 kilométerre elegendő áramot biztosít.

      A nagy töltési gyorsaság mellett van egy másik különlegessége az új akkumulátornak: nem háromkomponensű, nikkel-mangán-kobalt egységről van szó, mint a mostanság hasonló képességekkel bíró – 700 kilométeres hatótávolságot és gyorstöltést biztosító akkuk esetében –, hanem egy lítium-vasfoszfát egységről (LFP).

      Az LFP cellák ugyan némileg kisebb energiasűrűséggel bírnak, viszont az ilyen kémiájú akkumulátorok gyártása így alacsonyabb költséggel jár, mint a nikkel-kobalt-mangán (NMC) akkumulátoroké, amelyeket az olyan autógyártók, mint a BMW vagy a Tesla használnak a hengeres celláikhoz. A hatótáv, a rövid töltési idő és az alacsonyabb árak kombinációjával a CATL viszont így is versenyképes terméket kínálhat majd az autógyártóknak.”

      0
      4
      • Névtelen
        2024.01.15. 07:57

        Rágalom???? Tény b+! Nagy a különbség!

    • Névtelen
      2024.01.14. 18:12

      „”Antropológiailag zsidónak nézem ezt a nőt, ez lehetséges?”

      Nem az a lényeg. Lustiger bíboros is zsidó származású volt, de fiatalon katolizált. Származását sosem rejtette véka alá, de hit- és erkölcsbeli kérdésekben a Katolikus Egyház álláspontját képviselte. És rajta kívül még számos zsidó származású katolikus élt így.

      Perintfalvi viszont katolikusnak vallja magát, de nem azt képviseli, amit az Egyház tanít. Lehet magánvéleménye, nem ezzel van a gond, mert ha mindezt protestánsként vagy nem keresztényként tenné, akkor semmi dolgunk nem volna vele. De katolikusként teszi, ezért mérgező.”

      • Nabandy
        2024.01.15. 13:23

        A nernek az afrikai focista és a zsidó bankár is jó, csak a kolostorból röfögi a migráns mesét.

  8. Névtelen
    2024.01.14. 17:36

    most lesz szép ez a történet, ahogy a matyólotyóval versenyt licitálnak egymásra.

    11
    1
  9. Névtelen
    2024.01.14. 17:41

    Egyszer majd kérni fogunk valamit magától Krausz…

    8
    1
  10. Névtelen
    2024.01.14. 17:42

    aposom teljesen ilyen, nem hiszi el, sot jobban tudja a Morzsi1 beszamoloi alapjan, hogy nekunk milyen szarul megy a hanyatlo nyugaton

    8
    2
  11. Névtelen
    2024.01.14. 17:45

    dejazért a rühelke félék odajárnak soppingolni

    9
    2
    • Névtelen
      2024.01.14. 20:12

      Gyurcsány Tamás Altus Birodalom vezérigazgató után

      1
      4
  12. Névtelen
    2024.01.14. 17:46

    A z egyfogú mimagyar buckalakó meg el is hiszi.

    Fel sem merül benne a kérdés, ha ilyen rossz, mit keres ott?

    8
    2
  13. Névtelen
    2024.01.14. 17:50

    De nem muszáj Bécsbe utazni. Vannak kiváló repülőjárataink pl.: Azerbajdzsánba, ne kínozza magát a nyugatló hanyaton.

    A kazahsztáni közvetlen járatot is megszüntették érdeklődés hiánya miatt, pedig ott volt a lehetőség, hogy szegény nerenceinknek ne a nyugati országokban kelljen vakációzniuk 🙁

    10
    1
  14. Névtelen
    2024.01.14. 17:52

    A szervilizmus lényege, hogy előre tudd, mit szeretne a gazdád. Simán kinézem belőlük, hogy saját kútfőből ekkora véglények.

    9
    1
    • Névtelen
      2024.01.14. 19:51

      Bővebben ; az Apró-klán fanjai

      2
      4
      • Névtelen
        2024.01.15. 05:36

        Mondja ezt egy , az orbán seggéből kiugató véglény!

        5
        2
    • Névtelen
      2024.01.14. 20:13

      Igen, Bánk Bán. 😁😂🤣

      • Névtelen
        2024.01.15. 13:25

        Orbánkbán zöld öves niddzsa

  15. Névtelen
    2024.01.14. 17:53

    Miért félt?
    Aggódott hogy lefogják és átoperálják végre férfivé? 🙂

    9
    1
  16. Névtelen
    2024.01.14. 17:59

    Epic amikor a muszlim veszélyre utalva bevágták ahogy ott ment mögötte a szikh bácsi!

    6
    1
  17. Névtelen
    2024.01.14. 18:19

    Altalanosban a lebutabb gyerek lettek szakacsok
    Még szobafestok

    8
    1
    • Névtelen
      2024.01.14. 19:29

      Az egy másik cikk volt itt. Mivel az emberiség elleneseket termelték ki, érzékenyítésükkel a gyogyósokkal és ostobákkal kezdtek, meg a rokkantjaival a miskolci elmeosztálynak. Vitték meggazdagulni a szakmunkásképzők kiválasztottjait.

    • Névtelen
      2024.01.14. 20:10

      Rudinak is elmondtad?

      „Elhunyt Mátyás Rudolf, Magyarország egyik kedvenc szakácsa. A nemzetközileg is ismert séf 69 éves volt. A legfantasztikusabb luxusételeket is el tudta készíteni, de a marhapörkölt házi tarhonyával és kapros uborkasalátával volt a kedvence az Oscar-díjas, olimpiai- és világbajnok mesterszakácsnak.”

  18. Névtelen
    2024.01.14. 19:23

    ez a perintfalvi ez mi a bánat? nő? vagy átoperált valami? nem lehet eldönteni.

    3
    4
    • Névtelen
      2024.01.15. 05:33

      Rólad viszont már el lehet dönteni, hogy mi vagy! 🙂 🙂

      2
      1
    • Névtelen
      2024.01.15. 10:47

      a liberálkommunista patkányok istene. nem látod a sok downvote-ot? ez mind vén DK-zsellér pár fillérért.

  19. Névtelen
    2024.01.14. 19:26

    Két Gabija az ember áldozásnak Földanya Katalin elméletükkel, a keresztény feltámadni akaróknak Hamvasékkal. Az összes Gábor és Gabriella nemi gyalázásából van a Hunnia elmeosztálynak, ami átlépett kereszténységével és szereplőivel a vízöntőbe, a jövőbe.

  20. Névtelen
    2024.01.14. 20:01

    RTL:
    „A szakácsok nettó 700 ezer forintot vihetnek haza, ami egymilliós bejelentett bérnek felel meg, de a határ a csillagos ég, van, aki még ennél is magasabb fizetést szeretne. A felszolgálók kevesebbet keresnek, bruttó 500-600 ezer forintot, nekik viszont ott van a teljes egészében megtartható borravaló, ami átlagban 5-7 százalék, de előfordul, hogy 10-12 százalékot is adnak a vendégek.

    Simon Péter kilenc vendéglátóhelyet üzemeltet a Balaton déli partján, éttermeket és szórakozóhelyeket.

    Átlagosan egy 500 000-600 000 forintot nyugodt szívvel meg lehet keresni, emellett még a szállás is biztosítva van, illetve étkezhetnek, ihatnak korlátlanul

    – mondta a vendéglátós, aki szerint a bérek folyamatos emelkedésével nem lenne probléma, ám ehhez nem párosul a munkaerő tudása. Ezért nehéz jó kollégát találni.

    Nyugodt szívvel húsz embert fel tudnék venni gondolkodás nélkül”

  21. veres anyád keres
    2024.01.14. 20:50

    perintfalvi! – a román liberálbolsevik „teomókus”! HAHAHAAHAHAHAhahahaHAHAAHHAHAHaHAHAHAHahaHA!

    1
    5
    • Névtelen
      2024.01.14. 21:26

      Még mindig nem találtad meg a bkk bérletpénztárt te szerencsétlen? :):):)
      Az,meg hogy pont miskolcon románozol 9 év fidesz- román együttműködés után bizonyítja mekkora debil vagy….:):):)

      6
      1
      • Névtelen
        2024.01.15. 11:26

        mi van DK-szektoid zsellér? tavasszal szopni fogsz komcsikutya.

        • Névtelen
          2024.01.15. 12:13

          De ha nem akkor megígéred,hogy felkötöd magad kikeresztelkedett kiszes kölök? :)::):)

  22. városházi ánuszháziak
    2024.01.14. 21:09

    ellenségi khmm ellenzéki bolsevik kommunista nyekergető poszt. ahogyan ezt a sok ruppótlan DK-zsellér kommenjéből ki is lehet olvasni. igazi proli etető! – jól szórakozom. :DDD

    2
    3
    • Névtelen
      2024.01.15. 08:10

      Én is jól szórakozom az orbán seggéből kikandikáló, szarosnyelvű szolgákon, akik minden nap bemásolgatják ide az ezeréves propaganda szemetet központi utasításra.
      Ja, ha már a kommunistáknál tartunk, ismered az egyélőistened és családjának a múltját? Azzal és a bögyörőddel foglalkozz, kicsi csíra! 🙂 🙂

      2
      2
      • Névtelen
        2024.01.15. 10:48

        nermsokára takarodtok p4tkány ütnivaló KOMMUNISTÁK!

        1
        2
        • Névtelen
          2024.01.15. 11:15

          Tudja ezt Pintér párttitkár belügyminisztered, meg ifjúkomcsi orbán gazdád is? :):):)

          4
          1
        • Névtelen
          2024.01.15. 11:21

          kicsit iszol és máris ütnél?
          javaslom anyádat

          2
          1
          • páfrány
            2024.01.15. 11:30

            A komcsi fajtád a fejét fogja nemsokára.

            1
            2
          • Névtelen
            2024.01.15. 11:51

            A röhögéstől?

      • Miskolci lakos
        2024.01.15. 12:32

        Mi van DK cseléd, magadra ismertél?

        • Névtelen
          2024.01.15. 13:32

          szeretem az ugatásod, ugass még kicsit!

  23. Névtelen
    2024.01.15. 13:27

    Gabika tedd fel ezt a zacskot a fejedre. Most akkor megcsináljuk a babát. Ne beszélj.

  24. Névtelen
    2024.01.15. 17:39

    teológus? viccelsz, bolondozol? akkor én meg a Jóisten vagyok, ha ez a gendermicsoda teológus.

    2
    1

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük