A Kriza korszak nyertes pályázatai az őrületbe kergetik Veres Paliékat (és jó pofát kell hozzá vágni))…A Kilátó az új Ellipsum

 Több forrással (nevük elhallgatását kérték) való beszélgetés után arra jutott a boon.hu, hogy túl sokba kerülne a bérleti díj a leendő üzemeltető számára. Az emeleti presszóért havi szinten több mint 400 ezer forint lenne a bérleti díj, a lenti egységért 1 millió 146 ezer forintot kérnének havonként. Ez az összeg túl sok, kitermelhetetlen, nagyjából a fele lenne reális. Már csak azért is, mert a helyiségek berendezése is a pályázókra vár, amely százmilliókba kerülhet, félő, hogy sosem térül meg a ráfordított összeg.   (Egyetlen érvényes pályázat sem érkezett be az első körben??

A miskolci városháza sajtóosztálya  szerint az Ingatlangazdálkodási Igazgatóság még a héten előkészíti a pályázatot, amely hamarosan élesedik.  Jenleg a részletkérdéseket  dolgozzák ki. „Továbbra is a legfontosabb alapelvek a várható vendégek minél magasabb szintű kiszolgálása, hosszú nyitvatartási idő, projekt kötelmek betartása és professzionális, egységes arculat, nívó” , fogalmaztak.