Skip to content

Putyin rendszerének képmutatása csúcsosodik ki a moszkvai félpucér bulizók elleni retorziókban

Putyin rendszerének képmutatása csúcsosodik ki a moszkvai félpucér bulizók elleni retorziókban

Az orosz hatóságok végre találtak egy újabb gumicsontot annak érdekében, hogy a közvélemény ne az ukrajnai invázióval, hanem a háború idején alulöltözött partit rendező celebekkel foglalkozzon. Még akkor is, ha Vlagyimir Putyin orosz államfő néhány évvel korábban – egy másik háború idején – egy sztriptízbárban élvezte az előadást.

Sorra kérnek bocsánatot a tavaly decemberi moszkvai alulöltözött celebparti résztvevői, egyiküket, aki összesen cipőt és fél pár zoknit viselt – a cipőt a lábán, a fél pár zoknit pedig egy méterrel feljebb –, 15 napi elzárásra, valamint komoly pénzbüntetésre ítéltek.

Moszkvai források szerint a dühöt és felháborodást elsősorban a Kremlből szítják, és a fő céljuk az, hogy a márciusi elnökválasztás előtt harcoljanak a „haldokló Nyugat dekadenciáját” majmoló celebek ellen és ismét hangsúlyozzák, hogy 2024 a „család éve” lesz Oroszországban. Abban az Oroszországban, amely két éve tartó ukrajnai agressziójával családok százezreinek okozott gyászt és fájdalmat Ukrajnában és Oroszországban egyaránt. Ráadásul a bulibalhé napirenden tartása arra is jó, hogy pont az ukrajnai invázió sikertelenségéről tereljék el a figyelmet.

hvg.hu



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük