A rendőr amúgy is le van nézve! A nap

hagyjuk már a hasbarát meg ezt az áldatlan c mosdatást! Unalmas! Meg se kell kaparni a tavalyi/ tavalyelőtti újságok címlapját, a média tele van vele mennyi támogatást kap egy roma ha rendőrnek áll!
kajapénz ruhapénz kolitámogatás, ösztöndíj!
Megnézném a kis hölgyet hogy a régi rendőrválogató felvételi rendszeren hogy menne át (fekvőtámasz, felülés, futás, strapabírás – megsúgóm sehogy!) a jóravaló tenyeres talpas magyar fiúk Angliában meg Amerikában mosogatnak, mert senki nem fizeti meg őket!
A rendőr szakma MANAPSÁG mondjuk ki, igénytelen embereknek van, akiknek mindegy hogy mennyi a fizetés ráadásul FULLOSBA le vagy hallgatva a telefonod által éjjel nappal, amit aláírsz és beleegyezel,amikor állományba vonulsz!
Harmad nyolcad és századrérszt: életed sincs mert bármikor határszolgálatra küldhetnek, alig több pénzért, választási lehetőséged nincs! olyan helyszínekre eseményekre stb rendelnek, ahol szíved szerint nem lennél ott!
Szóval hagyjuk a hasbarát, meg a lukbeszélést! Azért lett rendőr mert megkapott minden ingyen támogatást! Felvételi követelmény mivel roma és kell az elhallgatott roma kvóta – alig volt, vagy inkább semmi!
Plusz akkora támogatást kap egy roma ha rendőrnek megy hogy majdnem felér egy éves rendőr fizetéssel!
Hagyjuk a süket dumát!
Egy dolog miatt talán dicséretet érdemel. Hogy kitartó volt és elvégezte a képzést!
De az összes többi vak süketelés!
Ezt a mellette nyilatkozó öreg komcsi rendőr is jól tudja csak sumákol! Lapít!
Szebb jövőt ennek az országnak! Süket bénázás az egész, ami egy ép eszű embert alig érdekel! A rendőr amúgy is le van nézve!