Skip to content

Már épp helyreállt volna a vasúti közlekedés a győri fővonalon, amikor leesett egy kis hó…

Már épp helyreállt volna a vasúti közlekedés a győri fővonalon, amikor leesett egy kis hó…

Az intenzív havazás váltóállítási gondokat okozott, a Budapest-Kelenföld és a Komárom vonalszakaszon késnek a vonatok. December 10-től ugyanakkor ismét két vágányon járnak a vonatok az egyes fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszán, vagyis nem kell többé átszállnia Bécsben azoknak, akik Salzburg, München felé utaznak Railjettel.

Épphogy kiadta közleményét a MÁV arról, hogy december 10-től visszatérhet a felújítás előtt megszokott menetrend a győri fővonalon, jött a hír, hogy a havas időjárás miatt pótlóbuszok közlekednek több megálló között is.

A Mávinform azt írja, hogy Almásfüzitő térségében, Komárom és Tatabánya, valamint Budaörs és Szárliget között az intenzív havazás váltóállítási gondokat okoz. Emiatt a Budapest-Kelenföld és a Komárom vonalszakaszon a közlekedő vonatok 15-30, esetenként 45 perc késéssel közlekednek.

Több vonat csak rövidebb útvonalon közlekedik. Almásfüzitő és Neszmély között nem közlekedhetnek a szerelvények, ezért az esztergomi vonatok helyett pótlóbuszok szállítják az utasokat.

A Győrből a Déli pályaudvarra közlekedő, Komáromból 7:01-kor továbbinduló vonat Komárom és Tatabánya között nem közlekedett, ott is pótlóbuszokra szállhatnak fel az utasok. A Déli pályaudvarról Győrbe 6:25-kor induló vonat is csak Tatabánya állomásig közlekedett. Komárom-Tatabánya állomások között emiatt vonatpótló autóbusszal lehet utazni.

Olvadás után



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.12.10. 17:03

    Nincs itt semmiféle gond, pont úgy van ez kezelve, ahogy a „többség” szeretné.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük