Jakab. Mostanra valami megváltozott Miskolcon…

Megkérdeztük Jakab Pétert.

A Martin szakképző ingatlanjainak a tulajdonjogát kéri ingyen a Nő a Siker alapítvány, 650 millió forint értékben. Az önkormányzat pedig javasolja át is adni, mondván, hogy így csökken a város vagyona, de ha a tulajdonjog a Csöbör-alapítvány kezében van, akkor majd ők fel tudják újítani.  A decemberi közgyűlésen lesz napirenden. Gyakorlatilag ugyanaz a minta, mint az egyházakkal, csak most a Nő a Siker viszi az iskola, óvoda, bölcsőde épületeket.

Észak, Hírnök <info@eszakhirnok.com> ezt írta (időpont: 2023. dec. 6., Sze, 15:16):

Pontosan miről van szó?

Péter Jakab <jakabpeterdenes@gmail.com> ezt írta (időpont: 2023. dec. 5., K, 13:01):

Ez az ellenzék nyílt árulása!

Miskolc ellenzéki (!) vezetése 651 millió forinttal akarja megtámogatni a Csöbör Katalin fideszes (!) országgyűlési képviselő alapítványát.

A „Nő a Siker” alapítvány eddig arról vált hírhedté, hogy választások előtt Csöbör az alapítvány képviselőjeként gimnáziumban kampányolhatott 18 éves diákoknak, illetve élelmiszercsomagokat oszthatott az Avason. Ez ellen a miskolci ellenzék korábban hevesen tiltakozott. Mostanra valami megváltozott. A város ellenzéki vezetése most azt javasolja, hogy Miskolc adjon át Csöbör alapítványának négy ingatlant, iskolát, óvodát, bölcsődét. INGYEN! Az ingatlanok értéke 651 millió forint. Ennyivel fog csökkenni Miskolc vagyona, és ennyivel fog nőni Csöbör alapítványáé. Mi ez, ha nem nyílt árulás? A miskolci ellenzék a Fidesz oldalára állt!

A Nép Pártján felszólítja Miskolc ellenzéki vezetését: vonják vissza a fideszes alapítványt pénzelő előterjesztést!

Jakab Péter, a Nép Pártján országgyűlési képviselője