Veres: Ez hatalmas sikert jelent Miskolcnak

Veres Pál, Miskolc polgármestere lefrissebb posztjában azt írta, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztériumban, ünnepélyes keretek között megerősítették a korábbi döntést.

A dél-koreai LG és a kanadai Magna vegyesvállalata nemzetközi versenyben hazánkat és Miskolcot választotta az új gyáregysége felépítéséhez.

Ez azt tükrözi, hogy hazánk és ezen belül Miskolc továbbra is vonzó célpont a külföldi befektetések számára” – húzta alá a polgármester.

– Egy ilyen beruházási döntéshez többhónapos tárgyalássorozat vezet, és rengeteg szakember kitartó munkája szükséges. Hatalmas köszönet nekik, hiszen a miskolci kiváló szakemberek mellett a beruházás nem valósulhatott volna meg a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség által nyújtott pénzügyi és szakmai támogatása nélkül – mutatott rá a városvezető.

„Mi pedig megígérjük, hogy Miskolc városa megfelelő ipari környezetet biztosít, valamint teljeskörű segítséget nyújtunk ahhoz, hogy sikeresen együttműködjünk a céggel, és hogy Miskolcon otthonra leljenek. Rajtunk nem fog múlni” – húzta alá Veres Pál.