Tudj meg többet a 3D táblás kerítések telepítésének egyszerűségéről és válaszd te is ezt a strapabíró kerítéselemet!

 

A kerítések telepítése általában időigényes és megerőltető feladat, de a 3D táblás kerítéselemek alkalmazása leegyszerűsíti a folyamatot. A kerítés nélkülözhetetlen a biztonságérzet megteremtéséhez, hiszen nemcsak a szomszédoktól szükséges elszeparálni a saját portánkat, hanem az erdői lakóitól is érdemes védeni annak növényeit, akik élelem után kutatva könnyen megrongálhatják a kertedet.

Hogyan tarthatod távol hatékonyan a betolakodókat a kertedtől? Hogyan tudod egyszerűen és gyorsan a 3D táblás kerítést telepíteni? Milyen plusz költségekkel jár a hosszú élettartamú megoldás? Olvass tovább és tudj meg többet!

A 3D táblás kerítés előnyei

A 3D táblás kerítés olyan egyedülálló technológiával készül, amellyel kiemelkedően strapabíró elemeket hoznak létre, melynek köszönhetően ellenállnak a környezeti és a külső mechanikai hatásoknak, valamint hosszú távon is megőrzik stabilitásukat. Az egyedülálló hegesztési technológia és a precíz korrózióállóság-ellenőrzés gondoskodik a kerítések tartósságáról, kiszűrve és megszüntetve a rozsdásodás veszélyét.

Miben rejlik a 3D táblás kerítés népszerűsége?

A 3D táblás kerítésekben nem csak azok tartóssága a legjobb, hanem egyszerű, de mégis sokoldalúan felhasználható volta. Különböző színváltozatokban elérhető típusok közül válogathatsz a piacon, aminek köszönhetően garantáltan beleillik a környezetedbe.

Letisztult megjelenésük miatt pedig mind modern, mind hagyományos otthonoknál jól mutat. Bátran ültethetsz eléjük sövényt, tuját vagy más egyéb takarásért felelős növényzetet, hiszen ellenálló anyaguknak köszönhetően a növények növekedése sem okozhat kárt bennük.

A 3D táblás kerítés telepítésének módja

Sokan úgy gondolják, hogy a kerítések telepítésekor a betonalap készítése a legideálisabb és a leghosszabb élettartammal kecsegtető megoldás. A betonozás azonban egy rendkívül idő- és energiarabló folyamat, mindazonáltal, hogy a környezetet is súlyosan szennyezi. Ma már létezik egy sokkal egyszerűbb, gyorsabb, költséghatékonyabb és ugyanannyira hosszú élettartamú alternatíva – a talajcsavarok személyében.

Talajcsavarok a 3D táblás kerítés telepítéséhez

A talajcsavarokat egyszerűen becsavarhatod a földbe, nem szennyezik a környezetet, és használatuk után könnyedén újra felhasználhatók. A talajcsavarokkal a kerítések telepítése gyors és egyszerű, nem szükséges tereprendezés sem, hiszen a talajcsavarok egyszerűen kezelik a talaj egyenetlenségeit. Míg a betonnál hosszú heteket kell várni annak száradására, a talajcsavarok lehelyezését követően azok egyből terhelhetők.

A talajcsavarok beszerzését és a 3D táblás kerítések telepítését egyszerűen elvégezheted egy cég segítségével – az Ecomodul komplex szolgáltatást nyújt ezen a területen. Ha kérdéseid vannak, ne habozz, fordulj kollégáikhoz, akik készséggel segítenek!