Hegedűs Andrea, Miskolc egyetlen ellenzéki polgármesterjelöltje

Segítség Hegedűs Andreától és a Demokratikus Koalíciótól

Négyszázezer forinttal támogatták Hegedűs Andrea és a Demokratikus Koalíció miskolci szervezetének önkormányzati képviselői a Martinkertvárosi Nyugdíjas Klub négy tagját, akik a szlovákiai buszbalesetben a legsúlyosabban megsérültek.

Hegedűs Andrea parlamenti képviselő, Miskolc DK és LMP által támogatott polgármesterjelöltje a szerdai átadáson arról beszélt: A májusban történt szlovákiai buszbaleset híre megrendítette a DK miskolci közösségét. Akkor is támaszai voltunk a Martinkertvárosi Nyugdíjas Klub sérültjeinek, és most is segítünk. Hiszünk benne, hogy a támogatásunk örömtelibbé teszi a szeretet ünnepét.
Azt is kifejtette, a beszélgetésük során újra szembesülnie kellett a magyar egészségügy sötét oldalaival: a szociális gondozó hálózat hiányosságaival, és hogy a gyógyulás során mennyire magukra maradtak a martinkertvárosiak. Továbbra is azt vallja: a miskolciaknak, ha bajba jutnak, nem hangzatos PR-nyilatkozatokra van szükségük, hanem valódi segítségre.

Hegedűs Andrea, Miskolc egyetlen ellenzéki polgármesterjelöltje továbbra is támogatni fogja a legsúlyosabb sérültek teljes gyógyulását.