Napi Gáti. Veres Úr! Maga ezeknek rendez libamájas vacsorát?

Ez egy következmények nélküli város, avagy Veresdorf fényei

Veres Úr!
Hogy képzelte, hogy képes Ellipsumot üzemeltetni, várat építeni, és egyéb nagyszabású projektekbe hályogkovács bátorságával belevágni (vagy folytatni), amikor olyan bagatell  problémákkal sem képes immár bő 14 hónap alatt sem megbirkózni, mint az Európa tér (nem szánalmas ezt a nyomorúságot így nevezni?) közvilágításának helyreállítása? Maguk soha nem szégyenkeznek? Ismert az elkövető, a városgazda, kell hogy legyen kötelező gépjármű biztosításuk, amely fedezi az okozott kárt, éppen csak felelős nincs akinek ezt a piti feladatot el kellene végezni? Maga ezeknek rebeg köszönetet, rendez libamájas vacsorát 25 botütés helyett?
Be kellene látnia, hogy nagy az a kabát.
Még a Holdról is látszott, hogy az a lepukkant rom tartogat még meglepetéseket, de maguk 2 milliárddal elszámolták magukat, amiben semmi meglepő nincs, mert még egy biztosító által fedezett, azaz nulla költségű jelentéktelen kis ügyet sem képesek megoldani.
Maguknál soha semminek nincs felelőse, akinek az lenne  feladata, hogy az ilyen ügyeket kezelje? A jelek szerint magához el sem jutnak a panaszok, hanem vélhetően pont a felelős ír egy gagyi levelet a bejelentésre. Természetesen vérig sértődve és kioktató, arcátlan stílusban.
Tudja, mikor jön el az igazi rendszerváltozás? Amikor az első embert kirúgják, aki nem végzi el becsületesen a munkáját.
További kellemes pogácsás dicsekvős semmittevést kívánva maradtam őszintétlen híve,
Dr. Gáti Attila