Skip to content

Állon vágott egy rendőrt egy német férfi, mire két egyenruhás jól elverte

Állon vágott egy rendőrt egy német férfi, mire két egyenruhás jól elverte

Hivatalos személy elleni erőszak, valamint hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt folyik nyomozás az ügyben.

Egy német férfit a budapesti rendőrök november 29-én bűncselekmény gyanúja miatt bevittek a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a férfi arra panaszkodott, hogy fázik. Az őt őrző rendőr ezért kiengedte a fogdáról, hogy felvehesse a folyosón lévő pulóverét.

A pulóverben azonban madzag volt, ami önkárosításra lehet alkalmas, így az egyenruhás végül mégsem engedte meg neki, hogy magára húzza. Ekkor – a gyanú szerint – a férfi felháborodásában ököllel állon ütötte.

A rendőr ezt azonnal jelentette, mire egy másik rendőr érkezett, aki odaszaladt a férfihoz, és – a gyanú szerint – gumibottal többször megütötte. A férfit ettől a földre került, mire a korábban megütött rendőr lefogta, a társa pedig folytatta az ütlegelését. Végül bekísérték az előállító helyiségbe.

Az ügyészek a német férfival szemben hivatalos személy elleni erőszak bűntettének megalapozott gyanúját, míg a két rendőrrel szemben társtettesként hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás bűntettének a megalapozott gyanúját közölték, és mindhármukat őrizetbe vették – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.12.03. 16:06

    Derült égből gumibot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük