Skip to content

Karácsony Gergelyt támogatja a Momentum az önkormányzati választáson

Karácsony Gergelyt támogatja a Momentum az önkormányzati választáson

Gelencsér Ferenc és Donáth Anna szerint vannak ugyan vitáik, de mint mondták, ez természetes.

Karácsony Gergely főpolgármestert támogatja a Momentum a jövő évi önkormányzati választásokon – jelentette be csütörtök délelőtt Gelencsér Ferenc a párt elnöke.

Gelencsér úgy fogalmazott, hogy Karácsony rászolgált a Momentum támogatására, hiszen ellenszélben folyamatosan fejleszti Budapestet. A pártelnök megjegyezte, hogy fontos és jó közös eredményeik vannak, ugyanakkor sok vitás kérdés van még közöttük, de a cél az, hogy egy irányba menjenek.

Soha nem rejtettük véka alá: rengeteg vitánk van, de ez jó

– mondta Donáth Anna. Szerinte a jó együttműködés viszi előre a várost. Donáth elmondta, hogy a vitáiknak van közös alapja, Karácsony Gergely támogatása pedig nem háttéralku kérdése, hanem értékalapú együttműködés folytatása.

„Egyedül egy kérdés van: ki mit hajlandó feladni azért, hogy a szabad város szabad maradhasson” – mondta Donáth.

Karácsony a sajtótájékoztatón jelezte, hogy kölcsönös támogatásról van szó. „A Momentum nagyon fontost része a fővárosi koalíciónak” – mondta, hozzátéve, hogy tényleg vannak vitáik. A főpolgármester azzal zárta beszédét, hogy a Momentum mellett minden más párt támogatottságára szükség van ahhoz, hogy meg tudják tartani az eddigi politikai eredményeket.

Fotó: Vidéki ellenzéki politikus


               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.5 Comments

 1. Névtelen
  2023.11.30. 13:16

  A pestiek beszopják az újabb öt évet

  „A templom kapuja két oldalán koldus. Az egyik fekete kaftánban szakállal, pajesszal előtte bádog tányér. A másik, elnyűtt katonaruhában. Ennek sapkájába hullnak a fillérek, a másik tányérjába semmi. Ezt látja a fiatal plébános és megszólítja. – Jó ember! Nem volna talán kifizetődőbb a zsinagóga előtt álldogálnia? – aki hümmög valamit, és a pap eltávozása mondja a másiknak – Te Kohn, ez akar tanítani bennünket üzletre?!”

 2. Névtelen
  2023.11.30. 21:24

  Miskolcon még nem nyilatkozott a Momentán. Beszédes a csend.

  • Névtelen
   2023.12.01. 06:14

   Beszédes a csend a fejedben…Nem múlt héten volt itt.donáth anna te szerencsétlen?

   • Névtelen
    2023.12.01. 07:45

    De azt még nem nyilvánították ki egyértelműen, hogy bnyalnak veresnek.
    Gondolom, most keresnek egy alkalmas embert a lejáratódott Szopkó helyett.
    Addig nem mennek szembe az ózdi vaddisznóval.

   • Névtelen
    2023.12.01. 13:29

    Na ezért különösen ciki a csend. Eljött párt volt elnöke és erős embere Miskolcra, minimum elvárható lenne, hogy támogatásukról biztosítsák a polgármestert. De ez nem történt meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük