Megnyílt az Orbán-család új hotele: nem teszik zsebre, amit kaptak. Évek óta együtt fosztogatják a közös magyar kasszát…
Megnyitott az Orbán-család új szállodája.
Fotó: MTI

Megnyitották az Orbán-család új szállodáját. Az Újratervezés nevű civil formáció azonnal írt egy értékelést róla a Trip Advisor nevű turistákat tájékoztató oldalra. Nem teszik zsebre, amit kaptak.

Az Orbán-család, ahogy eddig is megszokhattuk tőlük, gyarapszik, és nem áll meg a terjeszkedésben. Az Újratervezés Facebook-bejegyzésben tette közzé, hogy milyen értékelést írt róla. Íme:

„A tegnapi napon megnyitott Magyarország legújabb luxusszállodája, a Hotel Dorothea. A tulajdonos természetesen a fiatal magyar sikerember, a saját lábon álló Tiborcz István és kedves felesége, Orbán Ráhel.

A jeles alkalomból mi is leírtuk a véleményünket a világ legnagyobb utazási platformján, a Tripadvisor visszajelzései között. Egy pár információmorzsa azoknak a külföldieknek, akik budapesti látogatásuk során itt szeretnének megszállni:

„Bárki aki ebben a hotelben foglal szállást, tudnia kell, hogy a magyar emberek kizsákmányolásához asszisztál, ukrán civilek vérével fizet és egy xenofób, homofób, bigott, újfasiszta rendszert szponzorál.

A hotel tulajdonosa Orbán Viktor miniszterelnök lánya és veje. Évek óta együtt fosztogatják a közös magyar kasszát, semmiféle hozzáadott érték nélkül. Mi, tisztességes magyarok, adóforintjainkból szponzoráljuk a luxuséletüket, magánrepülőiket, a yachtjaikat, a kastélyaikat, az egész éven át tartó luxusnyaralásaikat.

Csak akkor foglalj szállást ide, ha képes vagy elszámolni a lelkiismereteddel, hogy egy becstelen rendszer támogatására megy minden egyes forintod, dollarod és euród. Egy olyan rendszer, ami gátlástalanul rabolja ki a saját népét.

Csak akkor menj ide, ha utána képes vagy tükörbe nézni!”

Illusztrációként csatoltunk néhány fotót is.

Nem biztos, hogy az üzenet átjut a tripadvisor rendszerén, de álljon itt, mint egy kordokumentum” – zárja értékelését az Orbán-család szállodájáról a civil közösség.

Az Ellenszél további cikkeiért kattints ide!