Debrecen. Januárban indítanák a Tel-Avivba közlekedő járatot

Hamarabb indítja újra az egyik debreceni nyaralójáratát a Wizz Air, s tovább is közlekedik majd


Debrecen – 2024-ben is repülhetünk Debrecenből Antalyába, Korfura és Burgaszba Debrecenből, az egyik járat menetrendje jelentősen megváltozott.


A Wizz Airnek ezen a nyáron három szezonális járata volt Debrecenben; a törökországi Antalyába, a görögországi Korfura és a bulgáriai Burgaszba közlekedtek a gépeik októberig. Arról már korábban hírt adtunk, hogy jövő nyáron mindhárom nyári járatát újraindítja majd a Wizz Air, most azonban azt vettük észre, hogy az egyik járat menetrendjét jelentősen megváltoztatták, lényegesen hamarabb indítják újra és tovább közlekedik majd a tervezettnél.

Hamarabb indítja újra az egyik debreceni nyaralójáratát a Wizz Air, s tovább is közlekedik majd

A szóban forgó járat a burgaszi, ahová az eredeti tervek szerint májustól október 5-ig közlekedtek volna a gépek,

most viszont már április 1-től egészen október 25-ig lehet foglalni a Wizz Air rendszerében heti két indulással.

A Fekete-tenger partján fekvő Burgasz kedvelt nyaralóhely, a korábbi években charterjáratokkal járhattak oda nyaralni a debreceniek, a Wizz Air tavaly indított oda először szezonális járatot.

A korfui járat június közepétől szeptember végéig, a törökországi április elejétől október végéig közlekedik majd.

A debreceni repülőtérről a Wizz Airrel jelenleg Londonba, Eindhovenbe, a ciprusi Lárnakára (ez már egy ideje nem nyaralójárat, hanem egész évben közlekedik) és Egyiptomba lehet repülni Debrecenből (ez utóbbi szezonális járat, tavaszig közlekedik), a Lufthansával pedig Münchenbe. December közepén indul a Wizz Air római járata, mely iránt a légitársaság közlése szerint nagy az érdeklődés.

Az izraeli Tel-Avivba közlekedő járatot az Izraelt ért terrortámadás után felfüggesztette a Wizz Air, idén már biztosan nem is repülnek Debrecenből. Jelenlegi terveik és reményeik szerint januárban indítanák újra a turisztikai szempontból is jelentős járatot. A Wizz Air kommunikációs menedzsere elmondása szerint folyamatosan figyelik a helyzetet, nem mondtak le róla, mivel nagyon sikeres volt, és szeretnék újraindítani, de természetesen a legfontosabb az utasok és a személyzet biztonsága.