Egy bizonyos típusra utazott. Kuncsaftját zsarolta egy matyó prostituált, akinek deficites volt neveltetése

Kuncsaftját zsarolta egy mezőkövesdi prostituált: “Fizess, vagy mindent elmondok a feleségednek”

Zsaru magazin nyomán a Mezőkövesd képekben Facebook-csoport közölt egy történetet arról a 17 éves mezőkövesdi lányról, aki szexuális szolgáltatást követően többször is megzsarolt egy helyi férfit.

A bűnlajstroma nem rövid, zsarolás bűntett, annak kísérlete, lopás, zseblopás, mindezt május és október között hozta össze a büntetett előéletű fiatalkorú, méghozzá 18 esetben.

Sándor Róbert százados a lapnak elmondta, a lány februárban a mezőkövesdi sörözők közelében ácsorgott és az arra járó férfiaknak ajánlott szexuális szolgáltatást, de nem mindenkit szólított le.

Kifejezetten egy bizonyos típusra utazott, így hozta össze a sors egy férfival, aki március végéig háromszor tartott igényt a felkínált lehetőségre. Ezért fizetett is a lánynak, aki május 10-én azzal kereste fel az otthonában, hogy rendezze kétezer forintos tartozását is, ellenkező esetben elmondja a feleségének, hogy együtt voltak.

Három héttel később már az állítólag 10 ezer forintos tartozását fizettette meg a férfival, majd még aznap újabb 10 ezer forintot követelt. A rendőrséggel is fenyegetőzött, azt állítva, még csak 13 éves.

A férfi ismét fizetett, de két nap múlva ismét jött a zsaroló, ez alkalommal kétszer 30 ezer forintot csalt ki, harmadjára nem járt sikerrel, a férfi inkább elmondta nejének, mi történt. Ezután a feleség felvette a kapcsolatot a fiatallal, aki – miután találkoztak – azt állította a nőnek, hogy a férje 10 ezer forinttal tartozik neki. A feleség fizetett, de másnap délután ő is megelégelte mindezt, amikor a lány ismét megjelent náluk, és pénzt követelt. Végül ő tett feljelentést a rendőrségen, és a nyomozók már a személyleírásból tudták, ki az elkövető.

A magazin szerint ekkor már több bolti és zseblopásért is eljárás indult a lánnyal szemben, aki a zsarolások miatti nyomozás ellenére sem zavartatta magát. Lopott bonbont, csokit, ruhákat, földre tett szatyrot, csent el zsebből telefont és tízezer forintot is. A tolvajlások és a zsarolások összértéke nem éri el a 200 ezer forintot, és kihallgatásai során (ahol volt, hogy tagadott, de megmutatták neki a róla készült kamerafelvételeket is) a lány mindig elmondta, tettét megbánta, de a sorozatot a bíróság is megelégelte.

Családi körülményei, deficites neveltetése, beilleszkedési és magatartásbeli nehézségei miatt a lány magántanuló, egyébként az iskolából is lopott. Vaskos aktája van és a megkönnyebbültek a rendőrök, amikor a bűnismétlés veszélyére hivatkozva a bíróság végül elrendelte a javíthatatlan lány letartóztatását. Őrizetbe vételét követően a mezőkövesdi fiatalt átszállították a Rákospalotai Javítóintézetbe.