Magyar innováció emeli új szintre a hőszivattyús fűtést  Nekem ez kell: itt a kulcs a tökéletes fűtési rendszerhez

Új magyar termék teljes műszaki támogatással

A hőszivattyús fűtési rendszerek piaca is elképesztő ütemben fejlődik, ennek legújabb példája a Nolsen előszerelt hőközpont, melyet kifejezetten hőszivattyús rendszerekhez terveztek az esetleges vízoldali kivitelezési komplikációk esélyének csökkentése, a kis helyigény és a gyors munkavégzés érdekében.

A két magyarországi piaci szereplő, a Cool4U Systems Kft. és az Easykit Kft. összefogása révén piacra kerülő hőközpont több szempontból is különbözik a piacon kapható, első hallásra hasonlónak tűnő terméktől. Ilyen a rozsdamentes kialakítás, a párazáró szigetelés, illetve a kompakt méret is.

Hajnal Ferenc a Nolsen márka előnyei között említette még, hogy tartályának mérete olyan, hogy egy átlagos család használati melegvíz igényét kényelmesen ellátja. A hőközpontot ráadásul úgy tervezték, hogy a szerelése egyszerű és gyors legyen, csökkentve ezzel a telepítési időt és az esélyt az esetleges bonyodalmakra. Az egység előszerelve érkezik a vásárlóhoz, a Nolsen hőközpontok akár vízvezetékszerelő szakember bevonása nélkül is telepíthetők.

„A kompakt hőközpont kiváló választás mind a fűtéskorszerűsítés, mind pedig új hőszivattyús szisztéma kiépítése esetén, valamint azok számára is optimális lehetőség, akik új belépők a hőszivattyús rendszerek kivitelezésében. A Nolsen hőközpont minden szükséges komponenssel, illetve kiegészítő egységekkel, így csatlakozókkal, hőcserélővel, iszapleválasztóval, mikrobuborék-leválasztóval, keverőszeleppel és keringető szivattyúval ellátott. A hőközpontok kivitelüktől függően működhetnek fűtési és hűtési pufferként, illetve ezekkel kombinálva használatimelegvíz-tárolóként is, melyhez már csak a gerincágakat kell csatlakoztatni.” hívta fel rá a figyelmet a szakember.

Végezetül a szakértő szót ejtett arról is, hogy a Cool4u Systems https://hoszivattyu-kereso.hu/termekkategoria/nolsen-hokozpont/ a berendezések kizárólagos magyarországi forgalmazásán túl teljes műszaki támogatással és akár helyszíni segítségnyújtással áll partnerei rendelkezésére. Sőt, bármely kivitelű és teljesítményű Gree hőszivattyú Nolsen hőközponttal történő szerelése esetén kiterjesztett garanciát biztosít a berendezésre. https://nolsen.hu/