A piros-fehérek a meccs hajrájában, nagyobb rutinjukkal fordították maguk javára a meccset

TFSE-MTK – DVTK Hun-Therm 50-55 (16-17, 9-16, 14-7, 11-15)
Budapest, 400 néző. V.: Minár, Rózsavölgyi, Gruber.
TFSE-MTK: CARTER 9/6, DÚL P. 16/9, Szabó F. 9/6, Baa 2, Czinzano 4. Csere: DÚL T. 7/3, Németh A., Király 3/3, Horváth D., Burján. Vezetőedző: Hegedűs Péter.
DVTK Hun-Therm: AHO N. 11, CHARLES 15/3, Toman 2, Garbin 2, TADIC 6. Csere: Tenyér, LELIK 12/6, Grigalauskyte 5, Aho T. 2. Vezetőedző: Völgyi Péter.
Hegedűs Péter: – Támadásban az első félidőben nem volt ritmus, rossz százalékkal dobtunk. A DVTK jól semlegesítette kulcsjátékosainkat. A jövőben azon kell dolgoznunk, hogy más játékosok tehermentesíteni tudják őket. Huszonnégy százalékkal dobtunk ma, annak is örülni kell, hogy ezzel meccsben tudtunk maradni. Szezon elején, ha valaki azt mondja nekem, hogy az ilyen szintű csapatokkal, mint a Sopron, a Szekszárd és a DVTK egylabdás meccset játszunk, azt azonnal aláírtam volna. Rengeteget dolgozunk, amelynek eredményt kell hoznia a jövőben.
Völgyi Péter: – Nem sokat tudtunk együtt készülni erre a meccsre, ez meg is látszott, ha jól számoltan 16 kihagyott ziccerünk volt. Az 50 kapott pont az rendben van, támadásban voltunk ma egy kicsit haloványabbak. Gratulálok az ellenfélnek, nem játszottunk látványos mérkőzést, de óriási harc folyt a pályán, és úgy érzem, hogy ezt a nagy csatát megérdemelten nyertük meg.