A Miskolci államkincstár nem utalta a nyest,amit úgy vár az EMBER,mint a messiást
                                           Tisztelt Szerkesztő

Üdvözöllek.
Remélem,nem haragszol,hogy tegezlek,de egy korosztály vagyunk.
No kérem azzal kapcsolatban írok,mivel te sok mindennel foglalkozol itt Miskolcon és ez is lehet egy cikk.
Ha tudsz utána járni,az jó lenne,de megírom Alakszai Zoltán főispánnak is,hagy legyen botrány,ha már baszakodik az államkincstár,akkor én is megtehetem.
No kérem.A párom jogosult a N Y E S R  E,ez a nyugdíj előtti segély.Kinek kisebb,kinek nagyobb összegre van jogosultsága.A munkaügyi hivatalban ami a Zombori utcán van,ott az a megállapodás született,hogy minden hónap 5 ig kell megkapni,illetve utalja ez a kibaszott MAGYAR ÁLLAMKINCSTÁR.
De,mondom,de  mai nap is vártuk,mivel vasárnap 5  e van,de nem utalt ez a kibaszott államkincstár.
Nem az első eset,hogy baszakodik az emberekkel a hivatal,miért?Egyszerűen felháborító és gyalázat amit művel a Palóczy utcán lévő gittegylet.
A párom vérnyomás,illetve cukorbeteg ,rá adás gerincsérv is van,rosszul lesz,nincs pénzem,nincs pénzem kiváltani a gyógyszereket,esetleg kómába esik,esetleg kórházba kerül,vagy ne adja a sors,meghal,mert a kibaszott Miskolci államkincstár nem utalta a nyest,amit úgy vár az EMBER,mint a messiást.
Sajnos nem ez az első eset,hogy kibaszik az államkincstár az emberekkel.
Tudod kedves Lacikám,ha nincs a szomszédom,most bajban lennénk,kisegített 2000 forinttal,hogy ételt,paradicsomos káposzta főzeléknek valót,kenyeret,vásároljak,ennyire tellett 2000 forintból.
Szed a párom Coverex-Betaloc gyógyszert,illetve merckformint cukorbetegségre,na most ha ebből nincs itthon,baszhatom a legyet,ahogy mondják,nem?
Felháborító és gyalázat,hogy egy állami hivatalban basznak az ott dolgozók,ott dolgozó állami tisztviselő azokra az EMBEREKRE,akikre felesküdött,ez szégyen.
Döbbenet a morál ebben a cigány városban,de egyre jobban azt tapasztalom,hogy egyre jobban aljasok a magyarok egymással.
Szerinted ez normális?Ha te dolgozol,és tudod,hogy 5 ig meg kell kapnod az utalást,de nem kapod,de nem az első eset,hogy átbasznak,te is kivered a brét rájuk,nem?
Elnézést,ha esetleg bunkó lettem volna,de NEM vagyok,csak felháborodott és dühös,mert vártuk a pénzt,de nincs,nyilván akinek több százezer a fizetése,az leszar mindent,mindenkit,mert ilyen a magyar.
Köszönöm,hogy elolvastad,és azt is ha esetleg tudsz segíteni,köszönöm.
Szép estét kívánok

KARTÁCS DON