Skip to content

Hírzárlat a miskolci Városházán a törökökkel kapcsolatban

Hírzárlat a miskolci Városházán a törökökkel kapcsolatban

Tisztelt Jegyző Úr!

 A helyszínen nincs mozgás. Mit lehet tudni az Adöksan miskolci gyáráról

2020 Korábban írtuk

Adöksan. Törökök jönnek Miskolcra

Logisztikai és autóipari

 

gyártóüzemet épít Miskolcon, a déli ipari parkban egy alumínium öntészettel foglalkozó török fémmegmunkáló autóipari beszállító vállalat, az Adöksan Hungary Kft. – közölte a miskolci polgármesteri hivatal sajtóosztálya az MTI-vel pénteken.
A tájékoztatás szerint az ipari park bővítési területén elhelyezkedő 7 hektáros alapterületű ingatlanon a cég 11,5 millió eurós beruházást kezdett meg. A számos nemzetközi járműgyártóval is üzleti kapcsolatban álló befektető társaság legalább 100 ember foglalkoztatását tervezi hosszú távon. A társaság termékeit leginkább Európába szállítja, de Mexikóban és Brazíliában is fontos piaci szereplő.

A cég szerint Miskolc kiváló elhelyezkedést biztosít számukra az európai legnagyobb piacaik – Németország, Franciaország, és a kelet-európai vevőik – kiszolgálásához az autópályás megközelíthetőség miatt, amely korábban Törökországból nem volt kivitelezhető. A magyar üzem létrehozásával a cégcsoport nemzetközi és egyben európai vállaltcsoporttá is válik.

A miskolci üzem építésének befejezése az év végére várható, a gyártócsarnok elkészülési határideje – a koronavírus járvány miatt – ma még pontosan nem ismert – tartalmazza a közlemény



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



15 Comments

  1. Névtelen
    2023.10.30. 14:00

    A Veres-féle úgynevezett átlátható városházán mindig, mindennel kapcsolatban hírzárlat van, mivel a báb a kampányban azt ígérte, hogy semmiről sem döntenek a miskolciak nélkül. reméljük, legalább az nyilvános lesz, amikor lemond.

    7
    7
    • Névtelen
      2023.10.30. 19:15

      Mocskos a pofád bérgenya!!

      3
      4
      • Névtelen
        2023.10.30. 19:38

        Köszönjük a civilizált érvelésed bérgenya. Magadat és a bábodat minősítetted.

        3
        2
  2. Névtelen
    2023.10.30. 15:45

    És hol van szó a hírzárlatról?

    6
    2
  3. névtelen
    2023.10.30. 16:02

    A török öntöde a déli ipari parkban régen megkezdte a beruházást, igaz lelassult, vélhetően a covid miatt, de ezek szerint most folytatása van.
    Mi ebben az újdonság, vagy a nagy titok?
    Ott áll a nagy csarnok, rajta felirat legalább 2 éve.
    Mindig azért sírnak egyesek, hogy nem ide beruházás, amikor meg jön elkezdenek anyázni? Normális?

    3
    2
  4. Névtelen
    2023.10.30. 21:50

    Hírzárlat? Csodálkozunk? Fejünk felett döntenek majd hozzák be az Iraeli, Palesztin, Török vendégmunkásokat ráengedik ránk szabadítják ránk Magyarokra az idegen, gyütt, menteket. És csodálkoznak idegengyűlölet van? Nem is kettő hanem 3 különféle kultúrát szabadítanának ránk? Normálsak?

    1
    2
    • Névtelen
      2023.11.01. 17:17

      Nocsak! Nem vettek fel? Esetleg butább vagy mint egy török segédmunkás, mert csak seggedmunkás vagy, de nem normális?

  5. Névtelen
    2023.10.30. 21:53

    Mit látunk Izraelbe is és Palesztinába? Konfliktusokat. Most ugyanazokat a népeket menekült vendégmunkás migránsként eresztenének szabadítanának ránk Magyarországra és Miskolcra Törökökkel megfűszerezve? Szándékos provokációt akarnak? Sokan északabra költözünk ahol sokkal biztonságosabb. Bár ezek még az északi sarkkra is utánunk küldenének mert szerintük aki dolgozni akar az jó vendégmunkás migráns undormány itt már minden sajnos.

    1
    1
  6. Névtelen
    2023.10.30. 21:55

    Hírzárlat ilyen fontos ügyben? Miskolciak megkérdezése nélkül? Mit szól „Pali báttyátok” „Nagybácsikátok” Török vendégmunkás migránsokhoz??? Ja hírzárlat akkor bujdokol.

    1
    1
  7. Névtelen
    2023.10.30. 22:06

    Marhajó mindig azzal indokolják Miskolc jó elhelyezkedésú azért jön ide mindenki. Frászt „ne higgyetek a szemeteknek” ne csak nézzetek hanem lássatok is !!! Mi a franctól van jó elhelyezkedésünk amikor egy nyamvadt repterünk sincs ami volt is bezárták, tengeri kijáratunk sincs se reptér, se tenger bár a tengerről nem tehetünk, hogy nincs mert olyan helyen vagyunk ahol nincs tenger de akkor mitől is van jó elhelyezkedésünk? Attól, hogy elhatározták magyarország és Miskolc menekültország, menekültváros lesz és a dolgozni akaró migránsokat átnevezik vendégmunkásnak és jöhetnek. Vagyis a végén minden migráns jó migráns lesz mert dolgozni akarnak így migránsból vendégmunkás lesz. ORBÁN ÉS VERES átvert benünket mivel gyakorlatilag „migránssimigatók” vendégmunkásnak átnevezve őket. Hazudtak átverték a népet mert maga a fidesz aki behozza migránsokat majd átnevezi őket vendégmunkásoknak. Orbán azt mondja Magyarországon nem lesznek migránsgetók. Akkor elmondom sajnos hazudott mert lesznek migránsgettók anód, katód, aksigyárak lesznek migránsgettók a benne dolgozó vendégmunkásokkal és a szép nevet kapó migránsgettó neve apartmanházak lesznek ahol vendégmunkások lesznek mert apartmanházakat ha lelakják migránsgettóvá változtatják. Közeleg az idó amikor a fidesz fanok a „főnöküket a főnit” saját hívei kergetik majd el „vasvillával” mert hazudott mindenkinek. Itt gyakorlatilag nem úgy lesz majd kormányváltás, hogy az ellenzék nyer hanem a fidesz veszít majd bukik majd de nagyot mert belülről saját hívei kergetik majd el.

    2
    2
  8. Névtelen
    2023.10.31. 00:38

    jobb lenne ha nem lenne, majd jönnek bele a fülöp szigeteki mauglik és fizetik a tbt a lyukósiak helyett.
    Milyen csodás jövőt álmodott meg rizsa

  9. Névtelen
    2023.10.31. 06:23

    Ez is büdös lesz, mint az arnóti öntöde?

  10. STUBNYA LÁSZLO
    2023.11.01. 07:31

    Miskolcon mégegyszer nem lessz fidesz uralkodás elég volt Dr Kriza Ákos idejében el türni vége.Pali Bácsi sem kell mert sok mindent igért és sok mindent nem teljesitett sajnos a fideszesek szekerét tolja vége köszönjúk az eddigi munkáját nem kérünk tovább belölle üdv kedves Pali Bácsi menjen a kuratoriumba

    • Névtelen
      2023.11.01. 17:21

      Jaj aprópöcs, előbb fejezd már be a 8 általánost, legalább esti iskolán, vagy levelezőn, utána hörögjél. 🙂

  11. névtelen
    2023.11.01. 12:38

    Így terjed a hülyeség!
    Milyen hírzárlatot tetszik vizionálni?
    Semmi új nem történt a török öntöde körül, a beruházás áll, az egyszerűbbek kedvéért semmi új építkezés nincs.
    Sajnos.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük