Skip to content

Épül az Ellipsum 2? Látogató központ az Avasi kilátó mellett

Épül az Ellipsum 2? Látogató központ az Avasi kilátó mellett

A Kriza korszak  használhatatlan (Ellipsum), elbaltázott, (Diósgyőri Vár, Lovagi Tornák tere),  fölösleges ( Bükk kapuja)  könnyeit nyeli  (képzavar) Veres Pali és a miskolci népesség.

Most az Avasi kilátó mellett épül valami gigantomán, beton kolosszus.

Mivel az Avason minden vendéglátóhely csődbe  ment, bezárt, ki sem nyitott. eladó (miközben gazdáik milliárdokat tapsoltak el támogatásból) teljes  pusztulat az egész környék.
A házakban  hajléktalanok laknak, nem sok életjelet mutatnak a pincék sem.

Megkérdeztük a jegyzőt, hogyan is képzelik az egészet.

Kérem küldje el számomra, a Kilátó mellett most épülő épületkomplexum üzemeltetésével kapcsolatban született dokumentumokat. Az épület fűtésével /hűtésével, energia felhasználásával, munkahelyek számával, éves fenntartási költségével kapcsolatos számításokat.
Tisztelettel eszakhirnok.com

A válasz szerint nem a város fogja üzemeltetni a Kilátó mellett lévő megalomán épületet. Aztán majd meglátjuk…

Korábban írtuk

Valaki nagyon elbaXzott valamit. Elkészült fejlesztést bontanak vissza az Avason. Miskolc akár a világ legjobbjai közé is kerülhet?

Valaki nagyon elbaXzott valamit. Elkészült fejlesztést bontanak vissza az Avason. Miskolc akár a világ legjobbjai közé is kerülhet?

A csütörtöki egyeztetésen a folyamatban lévő fejlesztésekről és azok nehézségeiről is szó volt. A város alpolgármestere kiemelte a miskolctapolcai őspark és az Avastető beruházásokat. Szopkó Tibor elmondta, az őspark szinte teljesen elkészült, már csak a műszaki technikai ellenőröknek kell rábólintaniuk, hogy megtörténhessen az átadás. A kilátó és az Avastető felújítása és átalakítása rendben és jó ütemben halad, a jelenlegi állás szerint a fejlesztés év végére elkészül, és nem csupán a kilátó, hanem a kilátó előtti térre, a vendéglátóegységeknek tervezett új átriumszerű épületrész, valamint a kilátó alatti sétányok nagy része is. A cél az, hogy az átadásnál a kávézó mindenképpen, lehetőség szerint azonban minden vendéglátóegység üzemelhessen.

A kerekasztalhoz új szereplőként a bejegyzés alatt álló Bükki Kör is csatlakozott. A közösséget 13 helyi, illetve Miskolc környéki rendezvényszervező cég, valamint szálláshely- és vendéglátóipari-szolgáltató alkotja.

Az összejövetelen beszámoló hangzott el a Green Destinations által szervezett turisztikai világversenyről, amelyen a fenntartható turizmushoz kapcsolódó legjobb desztinációs szintű programokat mutatják be, és amelyen a Bükki Kör javaslatára indult el a város.

Fotó: Valaki nagyon elbaXzott valamit. Elkészült fejlesztést bontanak vissza az Avason               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.9 Comments

 1. Névtelen
  2023.10.30. 09:48

  „Valaki nagyon elbaXzott valamit.”
  Ezt nevezem én újságírásnak, meg tényfeltárásnak….

  10
  6
  • Névtelen
   2023.10.30. 14:02

   Miért, mi nem igaz benne?

   6
   5
   • Névtelen
    2023.10.31. 08:49

    Gondolkozz, adok időt!

    3
    5
   • Névtelen
    2023.11.26. 07:46

    Majd a pizzásfiu uzelmeltethetné…:(

 2. Névtelen
  2023.10.30. 14:12

  Épül az elbasztum

 3. Névtelen
  2023.10.31. 18:57

  Beton, beton mindenhol. Épül kèt budi is a közelben. Azokat ki üzemelteti majd?

  • Névtelen
   2023.11.26. 23:49

   Ugyanaz, aki az Erzsébet térit.

 4. Névtelen
  2023.11.03. 07:43

  Megvalósithatósági tanulmány?

 5. Névtelen
  2023.11.26. 20:42

  A presszót Csöbör barátnője fogja üzemeltetni.
  Eddig is ő működtette.
  Milliókat lehet vele keresni.
  😅😅😅

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük