A Diósgyőriek nem bohócok! Ne nézzenek minket hülyének. A nap

Egy Pláza is elférne itt, elnézve a vérszegény Miskolc Plázát. 3 ruha bolt, 1 rossmann, egy pepco, nem működő mozgólépcső… lerobbant miskolci főutca már nem vonzó a diósgyőrieknek!
A minap olvastam egy cikket meg láttam videót KÖZÉP AFRIKAI ország kisvárosában üzemelő PLÁZÁRÓL, működő MOZGÓLÉPCSŐVEL… Vannak csodák!

Mi az ami nincs DIÓSGYŐRBEN ÉS elbírná a városrész, (PLUSZ aktuális FIDESZ ÍGÉRETEK)
Fidesz ígéretek:
DVTK JEGESMACI JÉGCSARNOK. a Látványterven a bal felső sarokban. (télen nyáron üzemelő korcsolyapályával)
Kormányablak!
Mcdonalds. (ez megépült!)
LIDL! (a kép baloldalán az USZODA mellett)
Rossmann (drogéria)
Ruházati boltok
Jysk (bútor, textília, háztartási dolgok stb)
Ügyeletes gyógyszertár!
ezek megígért dolgok….!!! (jelen állás szerint bevásárlóudvar ugyebár, az időjárási viszonyok, eső, hó latyak az év egy nagy részében indokolná hogy FEDETT legyen belső terekkel!!)

Ami elférne még…..
Egy normális kávézó (Starbucks, Costa, minden megyeszékhelyen van Miskolcon miért is nincs?)
A képen valamiféle sétány mintha lenne….
270 méter a centrum és a villanyrendőr távolság…
Itt a terület hossza 300 méter szélessége 170 méter
A Szinvapark területe 90 méter x 90 méter
A Miskolc Pláza főépülete 70 méter x 170 méter… Esetleg nem érdemelnénk meg?
Miről is beszélünk? Parkosítva sétánnyal a fák kivágásának a mellőzésével is ezt a területet nem szabad összeszabdalni és elpazarolni, hanem egy normális TÉLEN-NYÁRON látogatható Plázával lenne szabad CSAK beépíteni!
Itt komolyabb területrendezésre van szükség minthogy Jancsibohóc kutyafuttatót (egiliti=agility pálya…) meg három padot letegyen!
A DVTK felvállalhatná az uszodát és felújíthatná, hogy legyen ÚSZÓSZAKOSZTÁLYA a vidék legnagyobb multisport klubjának, ami az ország és az olimpiai tervek MIATT kiemelten fontos lenne! De be is építhetik a Plázába a Jégcsarnok mellé!
Lehetne egy kis wellness is szaunával jacuzzival a tetején a tetőtérben, ugyebár Kriza bezáratta a Diósgyőri várfürdőt és a szaunát! Hát ne üsse meg a kutya ne kelljen már 10 kilométert autokázni emiatt Tapolcára, vagy 30 kilométert Tiszaújvárosba!!! …Selyemrétről ne beszéljünk, inkább meghagynánk a miskolci publikumnak!!
Nem szabad arról beszélni, hogy ez a terület a mekiről meg egy pár ruhaboltról szóljon, komoly terveket kell lerakni az asztalra!
A civilek nem egy javaslatot leraktak az asztalra Janibohócka nem igazán olvasgat ilyeneket.
A javaslat tartalmaz egy BANKFIÓKOT , NEM ATM-et!! (MBH vagy Raiffeisen) Diósgyőrben csak OTP van…
Euronics/Mediamarkt elektronikai üzletet
Telekom vagy Vodafone üzletet.
Decathlont a DVTK sportközpont miatt! Ne kelljen a szülőknek 15 kilométert autokázni! DUGÓBAN!! Ha akarnak venni egy felszerelést vagy egy labdát!!!!
Szó volt arról, hogy Konditerem is lesz a wellness mellett! (Az M1 talán érdeklődött is hogyha Pláza lesz nyit egyet)
CCC vagy Deichmann cipőbolt!

Nem vagyunk bohócok!! a Diósgyőriek nem bohócok! Ne nézzenek minket hülyének, egy közel Eger nagyságrendű városrész itt van mindenféle szolgáltatás nélkül!!

Ezekről nyilvános tervek voltak, de úgy látom tettek róla az illetékesen hogy eltűnjenek!
A tervekben benne van hogy a régi megcsonkított 4-es villamos, ami a Tatárdombra ment elágazását az új Pláza mellett fejállomásként átépítik és oda teszik a 6-os, 9-es, komlóstetői és a szentlászlói buszok végállomását!

ráadásképpen megkérdezték a DIÓSGYŐRIEKET mi az amit hiányolnak! A válasz a régi szánkópálya volt a terület helyén, amiről a mi bohócaink nem is tudnak, mert nem itt laktak és egyszer se használták! A tervekbe ez úgy volt beépítve, hogy a hokipálya tetejére tettek egy plusz emeletet, hüttével a tetején és egy mesterséges lecsúszópályával, amit télen használhatnának a gyerekek!

Egy ilyen építményre EGÉSZ DIÓSGYŐR büszke lenne, hagyjátok már az embereket békén a szerencsétlen agility kutyapályátokkal meg a három turis ruhabolttal! A fenti tervek milliárdokról szólnak, míg az agility pálya 100.000 Ft-ról!!! Meg lenyúlásról!! Kerti kondipark ugye Bandi… Vicc ahogy teljesen hülyének nézik a város lakosságát!
DIÓSGYŐRIEK NE HAGYJÁTOK MAGATOKAT BECSAPNI!