Skip to content

A cél megölni az október 7-i terrortámadás minden elkövetőjét

A cél megölni az október 7-i terrortámadás minden elkövetőjét

Új alakulat jött létre Izraelben, a cél megölni az október 7-i terrortámadás minden elkövetőjét

 

A biztonsági szolgálaton belül hoztak létre egy új egységet, amely egyetlen feladatot kapott: megölni minden olyan terroristát, aki az október 7-i támadásban szerepet vállalt.

Egy új egységet hozott létre a Sin Bet, az izraeli biztonsági szolgálat – írja a The Jerusalem Post. Az alakulat célja az, hogy megöljön minden terroristát, aki részt vett az október 7-én Izrael ellen elkövetett támadásban.

Az izraeli biztonsági szolgálat általában azzal szokott foglalkozni, hogy a jövőbeni támadásokat megakadályozza. A most létrehozott új alakulat szervezetileg is elkülönül, és a célja is más, egyenként próbál azok után menni, akik október 7-én betörtek Izraelbe és több ezer embert megöltek, százakat pedig túszként vittek magukkal Gázába.

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) vasárnap jelentette be, hogy a Hamász rakétás egységének helyettes vezetőjét is megölték. A Hamász katonai szárnyának, az al-Kasszám Brigádoknak a parancsnoka Abu Ahmed a múlt héten halt meg egy izraeli légitámadásban.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük