Skip to content

Tömegverekedés tört ki a Diósgyőr hokimeccsén. Forgalom a zuhanyozóban

Tömegverekedés tört ki a Diósgyőr hokimeccsén Fotó: dvtk.eu

A miskolciak az első harmad végére négy góllal elhúztak, a folytatásban pedig főleg a keménykedésen volt a hangsúly: a 36. percben elég volt egy szikra, és három pár ökölcsatát rendezett, mind a hatan idő előtt mehettek zuhanyozni. A későbbiekben ismét a játéké lett a főszerep, a Diósgyőr magabiztosan gyűjtötte be a három pontot.

Debrecenben a hazaiak gyorsan kétszer is emberhátrányba kerültek, a Dunaújváros pedig – már azonos létszámban – gólt ütött, ám a DEAC rendezte sorait és öt perc alatt fordított. Az Acélbikák a fordulás után egyenlítettek, a hajdúságiaknak viszont 39 másodperc elegendő volt újabb két találatra. A folytatásban jól védekezett a házigazda – a végén még kivédekezett egy kapuslehozatallal színesített emberhátrányt – sorozatban másodszor győzött és a tabellán megelőzte riválisát.

Eredmények:

Corona Brasov (romániai)-DVTK Jegesmedvék 2-5 (0-4, 1-1, 1-0)

DEAC-Dunaújvárosi Acélbikák 4-2 (2-1, 2-1, 0-0)

korábban:

SC Csíkszereda (romániai)-UTE 3-7 (1-1, 2-4, 0-2)

Gyergyói HK (romániai)-Budapest JA 3-2 (2-1, 0-1, 0-0, 1-0), hosszabbítás után

később:



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.11.01. 20:45

    bandi a hokimeccseken is kiabál meg alkoholizál?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük