“Hegedüs Andrea gázabb, mint a Csöbör Kati….” Ezek mennek

AÍz egyik legnagyobb, több mint 60 ezer taggal rendelkező miskolci csoportban (Miskolc és Én) rengeteg hozzászólás érkezett a bejelentéssel kapcsolatos hírre. Az egyik hozzászóló azt írta: “Hegedüs Andrea gázabb, mint a Csöbör Kati….”

 

“Ha ez igaz, egyenes út a győzelemhez a Fidesznek. Akkor a DK-nak sem a város számít! Ez a választás nem a pártokról kellene hogy szóljon! Szégyen és gyalázat!” – vélekedett egy kommentelő.

 

“Hegedűs Andrea nagy csalódás!”, “Ez egy öngyilkos lépés a DK-tól”, “A DK a maradék szimpatizánsait is elvesztette Miskolcon!” – nyilatkoztak a Facebookon a helyiek.

 

“Kevés olyan szorgalmas, Miskolcért tenni akaró embert ismerek, mint Andrea Hegedűs, szóval HAJRÁ ANDI!” – olvasható az egyik első hozzászólásban. “A legjobb választás, személyesen ismerlek és tudom, hogy erre a feladatra te vagy a legalkalmasabb” – írta egy másik kommentelő.

Veres Pál közösségi oldala is megemlékezett a bejelentésről, ahol 574 like,  51 szív, 14 ölelés és néhány egyéb reakció érkezett a hírre.

A polgármester bejegyzése alatt összesen 271 komment olvasható cikkünk megírásakor. A legtöbben felháborodtak és értetlenül fogadták a DK döntését.

“A DK.sok embernél megbukott ezzel a bejelentéssel!HAJRÁ VERES PÁL polgármester úr.”

A többi kommentelő jellemzően támogatásáról biztosította a polgármestert.

“Palikám nálad tisztességesebb, segítőkészebb embert nem nagyon ismerek és ezt talán Miskolc lakossága is méltányolni fogja jövőre is! ❤️😇 Hajrá, ne add fel!”