Miskolc. A lépcsőházban kakál , mutogatja a mellét. Ezek mennek
Most a Herman Ottó Lakás és Garázsfenntartó Szövetkezet helyezett ki figyelem felhívó kiírást a Győri kapu 35-37-39 házak ajtajára. A szöveg az alábbi: „Kérem Önöket, hogy a képen látható nőt, ha meglátják akár a lépcsőház előtt is vagy bent az épületben, ha lehetőségük van, távoltartani szíveskedjenek, mivel minden áldott nap a lépcsőházat összepiszkítja.” Aki nem hiszi el a szövegben leírtakat, azok kedvéért a hölgy képe mellé odabiggyesztették annak egyik produktumát is.
A minap egy este, amikor megpróbáltam szép szóval rávenni, hogy távozzon a lakótelepről és szüntesse be ráutaló magatartását, amely során megpróbál bejutni a tömb valamelyik lépcsőházába, édesanyámat prostituáltnak titulálta, majd a felől érdeklődött, szeretnék-e szexuális kapcsolatot létesíteni vele, illetve felajánlotta, hogy „pakoljak fel és játszuk le”. Miután higgadtan tájékoztattam, hogy ezek közül semmi nem fog megtörténni, majd továbbra is kértem, hogy távozzon, dühbe gurult (különben vagy és megint) és a környék több autójának a szélvédőjét ütlegelni kezdte. Amikor ezen magatartása több szomszéd kollektív haragját is kiváltotta, távozott a helyszínről. Rendőrség, Rendészet a szomszédok beszámolói alapján, több alkalommal is értesítve lettek a személy renitens magatartásáról.
„…ha lehetőségük van, távoltartani szíveskedjenek,…” írta a Házfelügyelő. Milyen eszközökkel?
Az említett nő májusban, alkoholos állapotban, a kisiskolás gyerekek előtt a Széchényi szobor környékén (Megyeháza, Városháza tőszomszédságában) mutogatta a mellét!
A villamoson egy alkalommal konkrétan maga alá piszkított (kezdeményezésemre a sofőr leszállította a járműről)!