Skip to content

Miskolcon is érezték. Földrengés rázta meg Kassát

Miskolcon is érezték. Földrengés rázta meg Kassát

Az ötös erősségű földrengés epicentruma Kassától északkeletre volt.  A földrengést Vásárosnaményben, Miskolcon, Hajdúnánáson és Sárospatakon is érezték.

Fotó: Archív.

Ma este 20:23 perckor 5-ös magnitúdójú földrengés pattant ki Szlovákiában, Kassától északkeletre. A földrengést a hazai lakosság is érezte.

Esetleges károkról, illetve áldozatokról egyelőre nincsenek értesülések.

A posztokhoz özönleni kezdtek a kommentek, volt aki azt írta, hogy minden csillár mozgott a lakásukban és a kutyáik is megijedtek. Olyan is akadt, aki azt írta, hogy a Győri kapu városrészben „a frász jött rá”. Többen az Avason is érezték a rezgéseket, amely nagyjából pár másodpercig tartott, de olyanok is írtak, akik semmit nem észleltek a jelenségből.

boon.hu információi szerint a rengés Szlovákiában volt 20:23 perckor, amely 5.3-as, közepes erősségű rengés volt.

Az ELKH FI Kövesligethy Radó Szeizmológiai Obszervatórium azt kéri, hogy amennyiben van, aki érezte a földrengést, töltse ki kérdőívüket.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



5 Comments

  1. Névtelen
    2023.10.10. 07:45

    És akkor a ballib hvg azt írja, azt hazudja, hogy protekció nélkül nem lehetett felférni a gépre?! Hogy mi válogatunk a magyarok között, az egyiknek segítünk, a másiknak meg nem?! Hvg, milyen emberek vagytok ti?!”

    1
    1
    • Névtelen
      2023.10.10. 08:17

      AIR Kubatov

    • Névtelen
      2023.10.10. 08:18

      Ki kellett volna menniük balhézni egy Maccabi Haifa-Beitar Jerusalem meccsre. Az összes magyar konzul és TEK-es rohant volna a helyszínre, Szijjártó pedig odavezényli értük a komplett WizzAir flottát, majd őrjöngve követeli a tiszteletet.

    • Névtelen
      2023.10.10. 08:19

      a konzuminfo applikáció -amivel a kimenekítésre lehetett volna jelentkezni- azonnal lefagyott „túlterheléstől”, vagy ezt már direkt lekapcsolták.

      és akkor énekeljük el kórusban, hogy a nézését, meg a járását…..

    • Névtelen
      2023.10.10. 08:21

      Akit kellett hazahoztak, a többi repülőút röficsaládlátogatásra van fenntartva, meg Szíjjártónak, különben még egy senkinek fogja érezni magát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük