Lehazaárulózza Miskolcot a külügyminiszter úr, más egyébként meg Csöbör mégis nyert 4x? A nap
Szííjjártó Péter úr nemes egyszerűséggel HAZAÁRULÓKNAK nevezte azokat akik ellenzik az akkumulátorgyárakat! Nos ebbe nem mennék bele mert ő jönne ki rosszul.
Csupán tisztelettel kérjük: MI – MINT hazaáruló – lenézett kisemmizett Borsodiak, hogy ezeket a SZUPER modern és környezetkímélő csili vili beruházásokat NE HOZZÁK BORSOD VÁRMEGYE TERÜLETÉRE FŐLEG NE a csúnya gonosz hazaáruló és lázadozó tartomány Miskolcra és közelébe se!
Mi hazaárulók nem érdemeljük meg ezt a jóságot! Ja vagy ha a szélkakas úgy kívánja akkor lehazaárulózza Miskolcot a külügyminiszter úr, más egyébként meg Csöbör mégis nyert 4x? Akkor döntsék már el Miskolc hazaáruló vagy a kormány szeretett körzete? ezt a belső konfliktust oldják fel, mellesleg ajánlanék pár orvost, komoly személyiségzavarral küzd Orbán, Szájer, Bayer, Mészáros, Csöbör, Kiss Janó, Dömötör és Szíjjártó urak is…Szégyen amit a magyar választópolgáraikkal művelnek és hogy a választók akaratával szembe mennek, ÚGY hogy még a kitűzőjükön is a NEMZETI KONZULTÁCIÓ és a NEMZETI Együttműködés szlogene van, mint ALAPELV! Brüsszelben ezt hangoztatják, hogy azért nem kell lmbtq és migráció mert a magyarok nem akarják! Ám ha jó legyen igazuk, de akkor ha a miskolciak nem akarják hogy szemétlerakó legyen a városból és a környezetéből, minimum egy népszavazást illene kiírni!
A miskolciakkal nem akarna nemzeti és NER alapon együttműködni?
EGÉSZEN NYUGODTAN LEMONDHAT CSÖBÖR!! Most áruta el a szavazóit!
NA EZ A HAZAÁRULÁS ÉS A NEMZETÁRULÁS!!!
Koncz Zsófia pedig ahogy ehhez asszisztál mosolygósan és cinikusan, na ő is elbújhat! Miért nem viszi a szerencsi csokigyár mellé az akksifeldolgozót? Talán mert páros lábbal rúgnák ki onnan is?!
A borsodiak nem hülyék! Vigyék Felcsútra a lölő meg a viktor háza mellé! hiszen teljesen környezetbarát!

fotó: Archív