A miskolci Mike Tysonként” elhíresült miskolci biztonsági őr
Az országos médiában csak „a miskolci Mike Tysonként” elhíresült miskolci biztonsági őrnek injekciót kellett beadni a szombati balhé után. Közben a Telex azt is megírta, hogy a leütött ózdi pár ellen indított eljárást a rendőrség.
Fotó: Miskolci erős emberek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta hétfőn a Telexet, hogy a Miskolci Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 30 éves ózdi nő és egy 30 éves ózdi férfi ellen a miskolci Tiszai pályaudvaron történtekkel kapcsolatban.

A közösségi médiát, majd az országos sajtót is bejárta az a szombati felvétel, amin azt láthatjuk, hogy a Tiszai pályaudvaron egy félmeztelen férfi és párja egy biztonsági őrrel vitatkozik. A vita olyannyira elfajult, hogy – nem tudunk finomabban fogalmazni – végül mindkettőjüket kiüti az őr.

Kiderült, hogy a vagyonőr a vasúttársaságnak személy- és vagyonőri szolgáltatást biztosító cég dolgozója, akit szolgálati ideje alatt érte a támadás a MÁV szerint.

Lapunk úgy tudja, hogy az ózdi párral már a vonaton is gondok voltak, le kellett őket szállítani az egyik járatról, mert ittasan kötözködtek a többi utassal. (Ezt a rendőrség egyelőre nem erősítette meg – a szerző).

Információink szerint a MÁV dolgozói riasztották a vagyonőrt. A felvételen látható jelenet ezt követően játszódik le a pályaudvaron.

Úgy tudjuk, hogy a rendőrség a videóban Iminek nevezett vagyonőrt sértettként kezeli.

Szintén meg nem erősített információink szerint az őr tetanusz-injekciót kapott, mert a nő foga felsértette a kezén a bőrt.

minap.hu

A videó ITT tekinthető meg.