Skip to content

Érkeznek a felhők, jön a szél

Érkeznek a felhők, jön a szél

Szombaton nagyrészt fátyolfelhős, napos idő várható, majd késő délutántól észak felől már vastagabb felhők érkeznek, de csapadék nem lesz – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A délnyugati szél fokozatosan megélénkül, az északkeleti tájakon helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között alakul. Késő estére általában 14 és 19 fok közé csökken a hőmérséklet.

Vasárnap hajnalban az északkeleti tájakon már előfordulhat kisebb eső, zápor. Hajnaltól az északi vidékeken egyre több helyen kísérik erős széllökések a nyugati, északnyugati szelet, sőt Sopronnál viharossá is fokozódhat a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet jellemzően 12 és 18 fok között várható, főleg a kevésbé szeles délnyugati tájakon ennél pár fokkal hidegebb, míg a Fertő térségében enyhébb is lehet az idő.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük