Rengeteg segítőre van szükségünk, legyen szó szavaztatásról, pultozásról, sofőrködésről vagy éppen logisztikáról

Október 23. és 30. között megvalósítjuk Magyarország első országos, oktatási népszavazását. Nyolc napon keresztül lehet majd véleményt mondani a magyar oktatás helyzetéről. Ezt azonban nem lehet csak Budapesten vagy a nagyvárosokban végigvinni.

Az oktatás ügye érinti Miskolc gimnazistáitól kezdve Ózd általános iskolai tanítóin át Tiszaújváros óvodapedagógusait is. Mindenkire szükségünk van Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből! 

Az ország lehető legtöbb pontján szeretnénk majd biztosítani a szavazást. Ehhez azonban rengeteg segítőre van szükségünk, legyen szó szavaztatásról, pultozásról, sofőrködésről vagy éppen logisztikáról. Arra kérünk, hogy csatlakozz hozzánk, és segíts megvalósítani Magyarország első oktatási népszavazását!

 

Kattints ide, és jelentkezz segítőnek!

 

Értjük egymás szavát, közös a történetünk, ez a mi hazánk. Nem adjuk oda senkinek. Legyen ez egy példa arra, hogy képesek vagyunk összefogni egy jó ügyért, és szolgáljon mintául olyan küzdelmekhez is, mint például az akkumulátorgyár elleni küzdelem vagy az egészségügyi intézmények helyzete.

 

Segítek megszervezni az oktatási népszavazást!