Skip to content

Ajtóstul a házba…Az esztergomi robbantó már korábban fenyegetett azzal, hogy rendőröket fog ölni

Ajtóstul a házba…Az esztergomi robbantó már korábban fenyegetett azzal, hogy rendőröket fog ölni

A férfi azt is megírta zavaros és dühös Facebook-posztjai egyikében, hogy saját halála árán is gyilkolna rendőrt.

J. László, aki szerda este felrobbantotta esztergomi házát, már egy évvel ezelőtt erőszakos kommentárokat írt a Facebookon-oldalán azzal kapcsolatban, hogy rendőröket ölne meg – számolt be róla a Blikk. A robbantó egy évvel ezelőtt osztott meg egy cikket, amely egy külföldi végrehajtó elleni merényletről szólt. A cikk alá pedig leírta az esettel kapcsolatos saját gondolatait.

Mintha csak rólam írták volna! (…) Mindenkinek irtani kellene őket, mert ezek maguktól soha nem állnak le! (…) A baj az, hogy a legtöbb megnyomorított azt hiszi, még van veszteni valója! Gondolod, hogy én börtönbe mennék? Ha rám küldik a kommandót, akik tökig golyóállóban, meg géppisztollyal rám jönnek vagy tízen-húszan, én együttműködő leszek? Azokból is annyit viszek magammal, amennyit csak tudok! Ha mindenki ezt tette volna, aki öngyilkos lett, ezek miatt a tömeggyilkosok miatt, már rég le lennének rendezve!”

– írta az esztergomi robbantó.

A szerdai merényletben meghalt egy 34 éves TEK-es és 11 tűzoltó, illetve rendőr sebesült meg.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük