Meglepetésekkel és óriási slágerekkel várják mindazokat, akik szeretnének egy felejthetetlen estét eltölteni Geszti Péterrel és a Best of Geszti zenekarral.

Az országos turné fontos állomása lesz a Best of Geszti koncert Miskolcon, 2023. november 4-én a DVTK Arénában 19 órától kezdődik a show.

Geszti Péter az igényes funkytól a stadionrepesztő rapslágerekig sokféle izgalmas produkcióval szórakoztatja közönségét 2023-ban is. A zenei repertoárban ott lesznek a pop, rock és rap elemek is, melyek stílusának sokszínűségét mutatják be.

A különböző projektek – Rapülők, Jazz+Az, Gringo Sztár, Létvágy – sikerei bizonyítják, hogy Geszti Péter, a sokoldalú előadóművész és fantasztikus zenészekből álló csapata minden generációt be tud indítani. A koncerten számos meghatározó dala csendül fel, így garantáltan mindenki megtalálja a kedvencét. A művész pályafutásának legnagyobb slágerei hallhatók majd a színpadon.

A koncertre jegyek már most elérhetőek a helyszínen, illetve a jegy.hu-n keresztül is megvásárolhatók. Azonban érdemes sietni, hiszen a jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.