Vajon ki képviseli majd hazánkat El Salvadorban a Miss Universe nemzetközi döntőjén?

Visszatért Magyarországra a legendás Miss Universe szépségverseny, amelynek szeptember 15-én rendezték meg az elődöntőjét. A válogatón 16 gyönyörű lány jutott tovább, ők mérkőzhetnek majd meg a koronáért, hogy kiderüljön, ki lesz az idei Miss Universe Hungary szépségkirálynője.

A világ legrangosabb nemzetközi szépségversenyét, a Miss Universe-t több mint hetven éve rendezik meg világszerte. Magyarországon 1992-ben rendezték az első Miss Universe Hungary szépségversenyt, ami idén végre visszatért. A magyar verseny elődöntőjének az Andrássy út új gyöngyszeme, a csodálatosan felújított Balettintézet palotájában helyet kapó W Hotels Budapest szálloda adott otthont.

A professzionális zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, hisz a versenyre több száz szebbnél szebb hölgy jelentkezett, így végül közel 70 gyönyörű hölgyet válogattak be az elődöntőbe, ahonnan 16-an jutottak tovább a döntőbe.

A zsűriben helyet kapott Dr. Özer Nóra, a Miss Universe Hungary rendező versenyigazgatója, Hajós István, a Bastion Group ügyvezetője, a zsűri elnöke, Nagy Renáta divattervező, az NRN divatmárka tulajdonosa, Proksa Szandra műsorvezető, a 2005-ös Miss Universe Hungary korábbi királynője, Aradi Nóra sminkmester és Sarudi Ákos, a Miss Nation LLC megbízott képviselője.

A 16 kiválasztott hölgy közül egy alapos felkészítő tábor után, szeptember 29- én a Miss Universe országos döntőjén választják ki a királynőt, aki Magyarországot képviseli majd novemberben El Salvadorban a Miss Universe nemzetközi döntőjén.

A 16 döntős hölgy:
Csasztván Lilla
Dr. Kenéz Nóra
Hamar-Pirlot Rachel
Blága Tünde
Haupert Vivien
Kerepesi Réka
Mihályfi Liza
Szolnoki Andrea
Snóbel Sára
Gazdag Jázmin
Medveczki Alexa
Balázs Lili
Horváth Krisztina
Kis Laura Dóra
Vona Letícia
Ombódi Bettina