Napi Gáti.  Elképesztő összegeket nyel el a miőr
Rendszeresen látok a belvárosban két személlyel száguldozó e-rollereseket. elképesztő összegeket nyel el a miőr, miközben ilyen apróságokkal nem is akarnak foglalkozni. Mit számít a miskolciak biztonsága, ők nagyobb halra vadásznak, minimum drogbárókat akarnak elfogni.
Aztán megpróbáltam elképzelni, hogy aki ránk szabadította ezt a veszedelmet, mégis megembereli magát, és a kameraképek alapján a sebesség meghatározására utasítja a rendészetet és/vagy a rendőrséget, de nem sikerült. Azt is megpróbáltam elképzelni, hogy összekapirgálnak némi aprót, és a Veres-Szopkó páros teszteli a járművet, hogy valóban létezik-e limit a gyalogos zónában, majd nagyon kellemetlen kérdéseket tesznek fel a járgányok üzemeltetőjének. os, ez sem sikerült. Aztán elolvasva néhány Veres levelet elképzeltem, hogy ha jelzem a problémát, akkor kapok egy semmitmondó, de arrogáns, kioktató választ, amelyben hárítanak, és a rollerezőkre kennek mindent. Na ezt bizony sikerült elképzelni, bár az igazat megvallva, a két személy 2019. óta tanúsított hozzáállásának ismeretében ez nem is volt olyan nehéz.
Az idő nekem dolgozik, előbb vagy utóbb rá fognak kényszerülni, hogy a nagy nyilvánosság előtt kelljen szerecsent mosdatniuk.
Csak a leendő áldozatot sajnálom, mert ehhez bizony balesetnek kell bekövetkeznie.