Skip to content

Borkainé: “Széttéptem az inget, amiben a férjem volt a jachton”

Borkainé: “Széttéptem az inget, amiben a férjem volt a jachton”

Borkainé Havassy Myrtill interjút adott az ATV-nek, és rögtön az elején biztosította a nézőket: nem a férje kérte meg, hogy fáradjon be a tv-be, tisztára mosni a nevét.

Borkainé Havassy Myrtill, Borkai Zsolt felesége “először és utoljára” beszélt férje szexbotrányáról az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában. Borkai Zsoltot az adriai szexpartiról napvilágot látott felvételek ellenére megválasztották Győr polgármesterének, azonban nem sokkal a választások után lemondott, és a Fideszből is kilépett. Borkai nemrég bejelentette, hogy függetlenként elindul a jövő évi önkormányzati választáson, Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes polgármester ellen.

Borkainé Havassy Myrtill elmondása szerint egy évvel ezelőtt nem vállalta volna el az interjút, viszont ma már úgy érzi, túl van ezen, és számára is megkönnyebbülés lesz, hogy amik az évek alatt felgyülemlettek benne, azt most szavakba foglalhatja és elmondhatja. Sváby András kérdésére, hogy biztosak lehetünk-e abban, nem a férje kérte, hogy beszéljen a 2019 őszén kirobbanó botrányról, hogy megerősítse a saját politikai karrierjét, azt mondta: ezer százalék, hogy nem a férje kérte meg.

Borkainé elmondta, hogy “azon a napon, amikor összerendelte a családot a férjem, a gyerekeket, engem, hogy most akárhol is vagytok, gyertek haza, mert valamit el kell, hogy mondjak nektek, az a pillanat örökre megmarad és nem jó emlékként az életemben. Úgy éreztem, hogy sokkot kaptam, nem tudtam megszólalni”.

Arról is beszélt, hogy 30 év után a házasságuk elfáradt 2019 őszére, abban az időben nem figyeltek egymásra, egymás mellett voltak, de nem egymásért. „Az, hogy megtörtént, a mai eszemmel azt mondom, hogy köszönöm szépen” – mondta Borkainé, aki szerint, lehet, hogy ha ez nem történik meg velük, már nincsenek együtt. A megcsalás rádöbbentette arra, hogy „bármennyire is gyűlöli, utálja a férjét, valahol mélyen akkor is szereti”.

Arra állítása szerint egy pillanatig sem gondolt, hogy el szeretne válni, ugyanakkor nagyon megalázva érezte magát. A férjéről készült videót a mai napig nem nézte meg. “Az az igazság, hogy a férjem egy borzasztóan befolyásolható ember” – mondta az interjú egy pontján. Azt is elárulta, hogy az adriai szexpartiról kikerült első fotó után azt az inget, amiben a férje a hajón volt, széttépte és kidobta.

Borkainé elárulta azt is, hogy egy kiskutyával engesztelte ki a férje, egészen pontosan egy tacskóval. Úgy érzi, férje félrelépését meg tudja, meg tudta bocsátani, bár azt nem állítja, hogy kitörlődik az életéből, de “betette ezt az ügyet abba a fiókba, amit becsukott”. Szerinte a férjének már nincsenek olyan titkai, amik a jövőben kiderülhetnek.               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.Egy hozzászólás

 1. névtelen
  2023.09.19. 04:56

  Kit érdekel ez a Borkai ügy?
  Ezzel az ATV is lement a Kiskegyed színvonalára, vagy még az alá.
  Ebben a csúcs a Borkainé, amit valami világszenzációként akart tálalni a TV.
  Szerintem inkább hányinger ez az egész.
  Persze kérdés, mi a háttérben a mozgatója ennek az egésznek? Mert mindennek oka van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük