Skip to content

Paradicsomkaróval vert el egy jegyző egy férfit, aki a luxusautójáról kérdezte

Paradicsomkaróval vert el egy jegyző egy férfit, aki a luxusautójáról kérdezte

Állítólag ütlegelés közben jobbágynak nevezte az áldozatot a fideszes vezetésű önkormányzat jegyzője.

Paradicsomkaróval vert el egy szabolcsi jegyző egy férfit, aki a luxusautójáról kérdezte

Gyirán Zoltán, Biri jegyzője beszédet mond. A háttérben Almási Katalin polgármester, aki a Fidesz-KDNP jelöltjeként nyert választást 2019-ben, valamint Simon Miklós, a választókerület kormánypárti képviselője. Kép: Simon Miklós országgyűlési képviselő / Facebook

Kérdőre vonta a szabolcsi, fideszes vezetésű Biri jegyzőjét egy férfi, mire az állítása szerint elverte őt egy paradicsomkaróval – számol be az ATV Híradó az esetről. A riportban megszólal az áldozat, Orosz Attila, aki elmondása szerint

Közösségi oldalon próbálta kérdőre vonni a jegyzőt és polgármestert, hogy mégis honnan van nekik több luxus-és sport autójuk, és ki fizette ezeket.

A poszthoz rengeteg hozzászólás érkezett. A férfi azt mesélte a Híradónak:

Volt egy ember, aki kérdezte, hogy hol lakik ez a paraszt, hová kell menni megverni. Ekkor a jegyző úr a jegyzői hivatalát latba véve nevem, címem és még olyan dolgot is kiposztolt, hogy milyen jogcímen lakom a házban, hogy azt örököltem és egyebek, és hogy miként lakom ott.

Ezután személyesen kereste meg a jegyzőt, akivel szóváltásba keveredett, illetve, az állítólag támadóan lépett fel vele szemben. A folytatásról ezt mondta Orosz:

Én ellöktem magamtól, ekkor odalépett az autójához és a vezető oldal mögül kivett egy karót, és azzal ötször ütött rám, kettő a kezemet találta el, hármat a baloldali vesémre. Folyamatosan azt szajkózta, hogy én egy jobbágy vagyok, takarodjak vissza a putriba, és vigyem magammal a mocskos kölykeimet is.

Orosz látleletet vetetett, és testi sértés miatt feljelentést tett a rendőrségen.

Az ATV riportjában nem szólaltatták meg sem Biri polgármesterét, sem a jegyzőt. Az ő álláspontjuk nem derült ki.

                

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.8 Comments

 1. Névtelen
  2023.08.31. 08:02

  Az ispán intézkedett.

 2. Névtelen
  2023.08.31. 08:58

  Házhoz ment a pofonért!
  Megérdemelte a nethuszár!😁

 3. Névtelen
  2023.08.31. 09:07

  Alapmű, hogy a fidezs urak minek tartják a gyapjas idiótákat 🙂

 4. Névtelen
  2023.08.31. 16:58

  Ispánok, botütés, az új rendeleteket kihirdetik és nem megszavazzák, az egyházak a jog felett, stb.
  Feudalizmus forever!
  Remélem azért kitalálják majd a rövidnadrágos bocskait, mert ezeken a meleg nyarakon a tököm sem akar abban izzadni. Pedig előbb-utóbb kötelező lesz azt viselni. A fideszben már minden fêlbolond abban mórikálja magát.
  Az vigasztal csak, hogy a heraldika szabályai szerint jómagam kegyelmes úr leszek, ezért talán a huszáros bajusz viselése alól mentesülök.
  Reménykedjünk a dicső múlt eljövetelében!!!

 5. Névtelen
  2023.08.31. 18:20

  itt nem arról van szó, hogy megérdemli a fideszes, vagy nem érdemli meg, hogy megmérgezzék a földjét.

  Itt arról van szó, hogy Ő MAGA MÉRGEZI MEG! Arról van szó, hogy saját maga szétbassza a falut, a közösséget, elkergeti a saját gyerekét, a mocsoks diktatúrára szavaz, aztán meg kiáll hisztizni, amikor a diktatúra következményei elérik őt.

  Nem én akarom neki a rosszat, ez csak látszat. Saját magának nem csak akarja, hanem követeli, és megteremti magának a poklot.
  Üvöltve tüntet Orbánért, aki megszünteti a kórházat. Aztán amikor kórház hiányában meghal a fideszes idő előtt, akkor meg odaáll hisztizni.

  Elmennek a kurva anyjukba. Egytől egyig.

 6. Névtelen
  2023.08.31. 18:24

  Majd Fideszbarommagyarországon állatvédő csoportok mintájára létre lehetne hozni egy jobbágyvédő szervezetet, akik a bántalmazott, rossz körülmények között tartott jobbágyok gazdáit felkeresik és értésükre adják, hogy amit csinálnak, az helytelen.

 7. Névtelen
  2023.08.31. 18:26

  kiurasodott putris ez is mint csúti ártány

 8. Névtelen
  2023.08.31. 19:24

  Orbán pár éve még be akarta tiltani Jókait, most meg levélben gratulált a szőke Juhásznál megszületendő Kárpáti Zoltánhoz, mint ősmagyarjához a világ-Monarchiának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük