Napi Gáti! Még akkor is, ha az egyébként több végrehajtással szembenéző Uni-garden az elkövető?
Szopkó Alpolgármester Úrnak!
Tisztelt Uram!
Tájékoztatom, hogy a napokban a Széchenyi utcán két omlás is történt, a 19. és a 33. sz. alatti épületek legfelső szintjeiről, előzőről a timpanon egy része, míg a másikról a három rózsa egyike vetette alá magát a gravitáció törvényének. Ennek ismeretében mi a véleménye a napokban megrendezésre kerülő zsibvásárról, akarom mondani régiség vásárról, illetve a szeptemberre beharangozott piknikről?
Vállalják a felelősséget egy esetleges személyi sérüléses  baleset  bekövetkeztéért?
Tiszteljen meg azzal, hogy sértődés és oktatgatás helyett a kérdésre válaszol.
A másik kérdésem szintén az Ön 10. sz. választókerületet érinti. Javítson ki, ha tévedek, de én biztos vagyok benne, hogy nem, hogy a Nagy Imre utca nem védett övezet, hisz még egy gigantikus parkoló is található ott.
Másrészt a legjobb magyar tudásomat összekaparva arra utottam, hogy a behajtás és a parkolás nem szinonimák.
Na és szerény véleményem szerint a képen látható jármű alatti képződményt a KRESZ járdaként definiálja.
Tehát következik a kérdés, szabad-e egy védett övezetbe behajtási engedélyt a műszerfalra rakva járdán parkolni a nem védett övezetben?
Nyilvánvaló a szándék, ha miőrösök kék cédulát látnak, akkor tovább nem is nézelődnek, máris elfordítják a tekintetüket. Azaz alapos ok van annak feltételezésére, hogy az engedéllyel visszaéltek.
Ilyen esetben nem kellene visszavonni az engedélyt?
Még akkor is, ha az egyébként több végrehajtással szembenéző Uni-garden az elkövető?
Ki máshoz fordulhatna egy állampolgár, mint az adott terület önkormányzati képviselőjéhez, ezért őszintén remélem, hogy korábbi mentalitásától eltérően ezúttal nem kitérő választ ad, és képes lesz adekvát intézkedésre is.
Na és hogy lehetősége legyen a mesterhármasra, megkérem, nézzen körül a közelben, ahol most már üresen tátong a ketrec, a ketrecen kívülre átpakolt kukák körül meg elképesztő disznóól tapasztalható.
Persze az ott lakók is megérdemlik a patkányokat, nem csak az Európa tériek, hátha a következő választáskor bölcsebben döntenek.
Fáradozását előre is köszönöm, a legmélyebb tisztelettel: Dr. Gáti Attila
uni-garden.jpg