A létező összes mutató szerint az ország lényegében csődben van. A nap

Az infláció, a gazdasági “növekedés” ,a forint árfolyam, az államadósság, a létező összes mutató szerint az ország lényegében csődben van. Nyugati befektetők eltűntek, a magyarok vásárlóereje sosem létezett nagyon, de most még az is megzuhant, a lakosságnak nincs egy forint tartaléka, két hétig nem tudnák finanszírozni az életüket. Az állam, mint irányító gépezet és védelmi rendszer lehasalt, a gazdaságot eddig is legalább valahogy életben tartó nagy állami cégek ugye végleg megpusztultak (mert az utolsó szögig immár kiloptak belőlük mindent), és így tovább. Eddig is komplett országrészeket tartott víz felett vagy az, hogy az állam osztott közmunkát, vagy a helyi állami cégnél dolgozott az egész környék, vagy EU hitelből működött minden.

Most rövid időn belül bezuhant minden, és még most sem vagyunk a gödör alján. Pedig már most is kurva nagy baj van.

A 80%-os fidessz falvak, ahol az utolsó tanár is eltűnt, az utolsó cég is eltűnt, az utolsó hitelezett üzem is eltűnt, az utolsó bolt és rendelő is eltűnt – azok viszont még mindig tapsolnak baszod.

Menthetetlen ország, amelyik országosan annál a jelenetnél tart, amikor a Titanic nagyon lassan, szünetekkel, recsegve-ropogva, de egészen biztosan elsüllyed a büdös francba.