Skip to content

Nem is bilincselték meg, és a rendőrségi iratokban nincs szó arról, hogy rokoni kapcsolataival fenyegetőzött volna

Nem is bilincselték meg, és a rendőrségi iratokban nincs szó arról, hogy rokoni kapcsolataival fenyegetőzött volna

Árpád kuzinja szerint

Nem is bilincselték meg, és a rendőrségi iratokban nincs szó arról, hogy rokoni kapcsolataival fenyegetőzött volna – állítja ügyvédje útján Habony Árpád rokona, akit ittassága miatt penderítettek ki a Sziget Fesztiválról, majd rendőrök intézkedtek vele szemben. Az intézkedés jogszerűségét vitatja, jogi lépéseket tett.

Sziget Fesztivál 2023
Magyarország legversenyképesebb turisztikai terméke 1993 óta van velünk, de nem látszik rajta. Az ország legnagyobb falunapja idén is hozza a kötelezőt, és még egy kicsit. Cikksorozatunkban a Sziget Fesztivál legfontosabb eseményeit követjük.
FRISS CIKKEK A TÉMÁBAN

Nem felelnek meg a valóságnak a sajtóban megjelent állítások, híresztelések – állítja ügyvédje útján kiadott közleményben Habony Árpád rokona, akiről korábban a hvg.hu is megírta a Blikk nyomán, hogy erősen ittas volt és kötözködött, ezért kitették a Sziget Fesztiválról, ezután pedig rendőrökkel került konfliktusba. Az akkori hír szerint sztárügyvédekkel és befolyásos rokonaival fenyegetőzött, majd amikor a rendőrök arra szólították fel, igazolja a személyazonosságát, ellenállt, ami során eltört a karja.

Azt is megírtuk, hogy az érintett Szetlik Gergő, Habony Árpád unokatestvére (édesanyja, Pápa Marianne Habony Árpád nagybátyjának, Szetlik Ferencnek az özvegye, akit Portik Tamással is összekötöttek, amit ő tagad), akinek a neve korábban felbukkant Rogán Antal belvárosi polgármestersége idején zajló ingatlanmutyiban, majd az államilag kitüntetett kecskeméti Gong Rádiót üzemeltető cégben, az Origo Film Group cégcsoportnál, jelenleg pedig a Club Tihany fő tulajdonosa és vezérigazgatója.

 

A fiatal milliárdos ügyvédje, Steiner Tamás közleményében azt is írja a 24.hu szerint, hogy a hatósági iratok alapján megállapítható: „nem került sor megbilincselésre”, és az iratok „nem tartalmaznak olyan tényt vagy adatot, ami szerint ügyfele baráti, rokoni, ügyvédi kapcsolataival fenyegetőzött volna”.

Ügyfelem felkarját eltörték. Az intézkedések nem voltak jogszerűek, szakszerűek, illetve arányosak. Meg kívánom jegyezni, hogy ügyfelem nem közszereplő, alapvető személyiségi jogait súlyosan megsértették.

– idézte a 24.hu az ügyvédet, aki szerint ügyfele megtette a „szükséges jogi lépéseket” az ügyben.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.08.24. 13:30

    Vajon hogy merülhetett föl a rokoni kapcsolat, ha nem ő hivatkozott rá? „Te nem a Habony családjába tartozol így szag alapján?”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük