Rokoni kapcsolataival fenyegetőzött a kormányközeli vállalkozó

Szemtanúk szerint hallani lehetett a reccsenést, amikor a rendőröknek ellenszegülő, őket korábban feljelentéssel, a zsaruk leszerelésével, sztárügyvédekkel, rokoni kapcsolataival fenyegető férfi megtagadta személyazonossága igazolását, illetve hátrafeszítette a karját, hogy ne tudják megbilincselni.

A Sziget bejáratát a nap 24 órájában őrzik a zsaruk a rendezvény ideje alatt  Fotó:  police huA Sziget bejáratát a nap 24 órájában őrizték a zsaruk a rendezvény ideje alatt / Fotó: police hu

A fiatal vállalkozót az intézkedés előtt pár perccel botrányos viselkedése miatt dobták ki a Szigetről a biztonsági őrök, a rendezvény területén szolgálat teljesítő rendőrök pedig ellenőrizték és biztosították a kitiltás jogszerűségét. A Blikk szemtanúi szerint a férfi erősen ittas volt, kötekedett, sokak szórakozását zavarta a viselkedése.

(A legfrissebb hírek itt)

– Innen akár vége is lehetett volna a műsornak, ha a srác belátja, hogy aznap valóban kicsit túltolta, a piát is meg a botrányos, kötekedő, nőket zaklató viselkedését is – mondta egy, a neve elhallgatását kérő szemtanú. – Ám láttuk, hogy ahelyett, hogy hazaindulna, elkezdett kötekedni a fesztivál bejáratánál posztoló zsarukkal. Fel akarta jelenteni azokat, akik kidobták, aztán meg már minden rendőrt… Elkezdte őket fotózni a telefonjával, mire igazoltatni akarták, ebből keveredett az a csúnya dulakodás, aminek egy karreccsenés lett a vége. A srác nem volt magánál, a pia hajtotta.

A rendőrség szóvivője pont a kartöréses intézkedés helyszínén mondta egy hete, a BRFK garantálja a rendezvény biztonságát  Fotó: police.huA rendőrség szóvivője pont a kartöréses intézkedés helyszínén mondta egy hete, hogy a BRFK garantálja a rendezvény biztonságát / Fotó: police.hu

blikk.hu