Skip to content

Targoncával akart megöletni egy koreai egy magyar dolgozót egy akkumulátorgyárban Komáromban

Targoncával akart megöletni egy koreai egy magyar dolgozót egy akkumulátorgyárban Komáromban

Zsákba kényszerített, majd kis híján halálra nyomatott a targoncással egy takarítót egy dél-koreai Komáromban. Az áldozat lebénult.

Targoncával akart megöletni a koreai egy magyar dolgozót egy akkumulátorgyárban Komáromban

Nem sikerült megöletnie a magyar takarítót, elszökött a büntetés elől a dél-koreai. Forrás: Pixabay

A targoncás nem tudta, hogy ember van a zsákban. Amikor meghallotta, hogy valaki kiabál, abbahagyta a műveletet, valószínűleg életet mentve ezzel. dr. Borbély Veronika, a megyei ügyészség illetékese szerint a dél-koreai állampolgárságú férfi tagadta a bűncselekmény elkövetését – írja a 24.hu.

Komárom Koppánymonostor városrészében a dél-koreai SK Innovation épített akkumulátorgyárat, a helyiek határozott tiltakozása ellenére, viszont a fideszes kormány erős támogatásával.

Azt állította a gyanúsítotti kihallgatása során, hogy csak viccelődött, és úgy tudta, hogy a férfi nem volt már benne a zsákban akkor, amikor ő odahívta a targoncást. A terhelt Dél-Koreába szökött a kihallgatása után, és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik.

– mondta az ügyész. Arról nem tudni, hogy a Szijjártó Péter-féle Külügyminisztérium dolgozna a büntetés elől megszökő, magyar embert meggyilkolni akaró koreai Magyarországra hozatalán.

A vádirat szerint a dél-koreai állampolgárságú férfi és a későbbi áldozata három évvel ezelőtt együtt dolgozott egy komáromi csarnok építési területén. A sértett takarítóként végezte a munkáját, melyet a vádlott felügyelt.

 

Forrás: 24.hu



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.08.16. 15:15

    Orbán behurcolt migránsai. Ezzel a hírrel nem fogsz találkozni a Bayer showban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük