Skip to content

Csirkeszárnyvégből 12 kg-ot vásárolhatunk. Auchan máris mennyiségi korlátozást vezetett be a volt hatósági áras termékekre

Csirkeszárnyvégből 12 kg-ot vásárolhatunk. Auchan máris mennyiségi korlátozást vezetett be a volt hatósági áras termékekre

Az árstop kivezetése után egy nappal az Auchan máris mennyiségi korlátozást vezetett be a volt hatósági áras termékekre

Ez gyors volt.

A kristálycukorból naponta 2 kg, a BL55-ös lisztből naponta 5 kg, a csirkemellből naponta 3 kg vásárolható meg az ártsop kivezetése után a volt hatósági áras termékekből az Auchan-üzletekben – vette észre a hvg.hu.

A kormány árstopok kivezetése utáni szabályozásában a kötelező akciózáson túl az is szerepelt, hogy a volt hatósági áras termékeket legfeljebb beszerzési áron értékesíthetik az üzletek. Az eddigi viszonyítási pontok, tehát a tavalyi, tavalyelőtti dátumhoz kötött árakhoz való igazítás kényszere megszűnt, de a beszerzési árhoz való kötés nem számolta fel teljesen az árstop intézményét.

Az Auchan a kristálycukor, a liszt és a csirkemell mellett maximálisan vásárolható limitet adott meg a házi sertéscomb, csirke far-hát, csirkehát, csirkefar esetében is, ez 5 kg. Csirkeszárnyvégből 12 kg-ot vásárolhatunk, 2,8 százalékos UHT tejből 6 litert, étolajból pedig kiszerelésenként változó, 3×1 vagy 2×2 vagy 1×3 vagy 1×5 litert tehetünk a kasszaszalagra. A megvásárolható mennyiségek naponta vehetők meg.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



Egy hozzászólás

  1. Névtelen
    2023.08.03. 18:35

    Mert az árstop alatt nem is volt sehol mennyiségi korlátozás, igaz, dollárbalfaszkalapok?
    Ja, de. 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük