Skip to content

A tapolcai Junoről is beszél Bethlen Tamás, a Borsod24 szerkesztője

A tapolcai Junoről is beszél Bethlen Tamás, a Borsod24 szerkesztője

Korábban írtuk.

Borsod24.hu. Költöttek Veres Pálra, a nagyon esélyes Varga Lacira és Szilágyi Jóllakott Óvodás Szabolcsra

Borsod24.hu. Költöttek Veres Pálra, a nagyon esélyes Varga Lacira és Szilágyi Jóllakott Óvodás Szabolcsra

Magyarország legkomolyabb szakmai oldala is beszámolt a Borsod24.hu adománygyűjtő akciójáról.

Fotó. Bethlen Tamás

A portál a cikkében külön kiemeli, hogy a megyében egyedülálló kezdeményezés támogatásával a vidéki valóság bemutatásához járulhatnak hozzá az adományozók. A lap nemrégiben lépett a nyilvánosság elé, korábban teljes fedésben működött. Hogy ki állt a lap mögött, azt titkolták. Egy facebook bejegyzés szerint Bethlen Tamás, aki a Heti Hirnök miskolci hetilapnál kezdte, gründolta a portált. Bethlen a MIKOM felügyelőbizottság elnöke. A lapnál dolgozik Hanyecz Máté, aki ott tag.

Korábban írtuk

Hanyecz zavarbaejtő közvetlenséggel mesélt szexuális életéről

Hanyecz zavarbaejtő közvetlenséggel mesélt szexuális életéről

Hanyecz Mátéról a Veres Pált hatalomra segítő csapat egyik tagjáról, sok mindent nem lehet tudni.  Talán csak annyit, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei LMP elnökségi tagja és  jóban van a miskolci Bazin Leventével,  elég sok képen szerepel együtt menő helyi szoci politikusokkal. Tagja az Önkormányzati testület  Jogi és Ügyrendi Bizottságának, és ott van  a Hatvani Viktor féle MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft. felügyelő bizottságában is.  Számítások szerint évente 1 millió forint pénzt kap működéséért a  huszonéves fiatalember, aki jelenleg egyetemista. Nála senki nem maxolta jobban  a Krizáék/ Alakszaiék utáni helyzetet (lásd miskolci sportállások)hiszen  szakmai tudása, munkatapasztalata, kapcsolatrendszere  messze nem lehet olyan acélos, mint a mondjuk a híres Bartha Gyurinak

Egy a facebookon terjedő bejegyzésben zavarbaejtő közvetlenséggel mesélt szexuális életéről.

Hanyecz Máté az eszakhirnok.com-nak elmondta, meghekkelték a face profilját és emiatt feljelentést tett a diósgyőri rendőrségen, még a nyár elején. Mostani megkeresésünkre elmondta, az általa benyújtott bizonyitekok alapján, a rendőrseg nem talált kellő megalapozottságot a vádemeléshez. (Az ügyészség feladata a vádemelés a szerk.)

Hanyecz jelezte, hogy nem közszereplő (Megalakult a Minden Fiatal Magyarországa Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alapszervezete. Az ifjúsági szervezet helyi elnöke Hanyecz Máté lett, az alelnöki pozíciót Makrányi Gréta és Cojocaru Koppány tölti be-írtuk pár napja). A neki javításra küldött cikket több ponton kifogásolta, de többszöri felhívásunkra sem kívánta javítani/korrigálni. ( En az on “hirportaljara” nem irok cikket. Sajnos nem tehetem-írta)

Korábban írtuk.

Miskolc. Veres Pál sem ismeri őket, pedig őt kaserolták….Tengernyi pénzt költöttek a választások idején, ismeretlen forrásból

Miskolc. Veres Pál sem ismeri őket, pedig őt kaserolták….Tengernyi pénzt költöttek a választások idején, ismeretlen forrásból

  Tengernyi pénzt költöttek a választások idején olyan kisebb jelentőségű lapok is, mint a Balázsi-féle Borsod Beszél, vagy mint a borsod24.hu. (De, miből?) Ez utóbbi, bár függetlenként hirdeti magát, de ha valaki odatéved, pillanatok alatt kiderül, hogy ez kacsa. Némelyik cikk az ellenzéki újságok esetében szokatlanul nívótlan, olyan 1 bites, fideszes színvonalú kormányellenes propaganda. Forrásaink szerint a portál Veres Pál, illetve az miskolci ellenzék támogatására alakult a helyhatósági választások előtt.  A lap mögött álló hobby politikus mindenkit perrel fenyeget, aki összefüggésbe hozza a lappal. Nem csinált nagy üzletet. Kiszúrták a szemét egy kevés pénzt hozó felügyelő bizottsági tagsággal. A működésében a kurucinfóra hajazó portálnak soha nem volt szerkesztősége (telefonszáma) és nyilvánosságot vállaló munkatársai. A miskolci ellenzék győzelme után a lapot átvette az  eDemokrácia Műhely Egyesület, de most az Esélyegyenlőség és Fenntarthatóság Egyesület adja ki.  (Székhelye: 3530 Miskolc, Munkácsy Mihály út 1. 2/8,  még a google sem hallott róla.)  Azóta legalább van egy élő elérhető munkatársa. A portál akkor hívta fel magára a figyelmet amikor a lap főszerkesztőjét

Ozsváth Cseke Gergőt

a  Miskolci Járásbíróság jogerősen elmarasztalta nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás vétségében, mert olyan balek volt, hogy csuklás nélkül leközölt egy olyan levelet, amiből semmi nem volt igaz/bizonyítható, és nagyon durva dolgok, állítások voltak benne. Az ügyet ismerők szerint  magátől ennyire  lúzer  nem lehet  valaki… Az anyagot szinte minden szerkesztőségbe  elküldték,  de mindenki  a szemétbe dobta. A megrágalmazott viszont annyira úriember volt, hogy megkímélte a borsod24-et attól, hogy kifizessen pár százezer forint sérelemdíjat.

A Facebook nyilvántartása szerint a borsod24 jelentős összeget (milliókat?)  költött Facebook hirdetésre az utóbbi időben is. (A Facebook hirdetés nem számít bele a kampányköltésekbe.) Kasserolták Veres Pált  és több, full esélytelen jelöltet, Rokkert, a Tállai ellen induló Sermert és a többieket. Igaz, költöttek a nagyon esélyes Varga Lacira és Szilágyi Jóllakott Óvodás Szabolcsra. Korábban próbálkozhattak önkormányzat közeli cégektől pénzt szerezni.  Ennek egyetlen, a lap felületén megjelenő, közel 1 millió forintos hirdetéssorozat volt az eredménye.  (MIREHU)  (A cég azután lett nevezetes, hogy takarékosságból elkezdték csökkenteni az ingyenes szemeteszsákok kiadását.) Aztán szagot kaphatott az önkormányzat, hogy ez nagyon gáz, így többé nem volt ilyen hirdetés. Korábban Veres Pál kijelentette, hogy fogalma sincs, hogy kik csinálják a lapot.

Minap.hu

  • Kiadja: MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Kft.
  • Web: mikom.hu
  • Ügyvezető igazgató: Maros Éva
  • Gazdasági vezető: Petró Anita
  • A kiadó székhelye: 3525 Miskolc, Kis-Hunyad utca 9.
  • A kiadásért felelős személy: Maros Éva ügyvezető

Felügyelőbizottság tagja:

  • Bethlen Tamás, elnök
  • Szabó Attila
  • Hanyecz Máté

A Minap.hu szerkesztősége:

  • Felelős szerkesztő: Buzafalvi Győző
  • Szerkesztők: Cziffra Andrea, Kujan István, Tajthy Ákos
  • Újságírók: Bájer Máté, Bódogh Dávid, Király Csaba
  • Fotó: Horváth Csongor, Juhász Ákos, Mocsári László
  • levelezési cím: 3525 Miskolc, Kis-Hunyad utca 9.sz.
  • telefon: +36 46 503 506
  • fax: +36 46 358 200

Miskolc két emblematikus épületének múltjáról és jelenéről Bethlen Tamás, a Borsod24 szerkesztője mesélt a Klubrádió Azt beszélik című műsorában.



               

Figyelem! Az alábbi, a cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem az eszakhirnok.com nézeteit tükrözik. Mi a hírt/eseményt közöljük, a kommenteket nem tudjuk befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.



17 Comments

  1. Névtelen
    2023.07.04. 16:51

    micsoda egy tróger maffia

  2. ezt hogy???
    2023.07.04. 18:21

    Hogy kaphat támogatást a borsod24 az önkormányzattól?
    Hogy kaphat pénz a borsod24 feje mint felügyelő biztos a konkurens minap-ot birtokló önkormányzattól?
    Ez nem összeférhetetlen? Ha nem, akkor nem érzik elég kínosnak?
    Hogy? Miért?

    9
    1
  3. Névtelen
    2023.07.04. 18:38

    Palibohóc és a negyven rabló

    6
    1
  4. xs
    2023.07.06. 14:36

    látom ez is sütögeti a kapcsolati tőkéjét…

  5. noném
    2023.07.06. 14:51

    Moki friends and relations

  6. JUNO24 szövetség
    2024.03.26. 12:38

    JUNO pámpitáp JUGÁTTU pámpitápp

    2
    1
  7. Névtelen
    2024.03.26. 22:05

    könnyen tudnak hetek alatt fanatizálni bárkit, a magasföldszint 2-ben lakó Átlag Marika nénitől a delikát értelmiségiekig. Szomorú vagyok és a szolidaritásom ebben az ügyben átellenes politikai oldalon lévőként is a családon belüli agresszió áldozatáé.”

  8. Névtelen
    2024.03.27. 06:11

    válogatott szemétládák. veres megtalálta a hozzáillőket

    1
    1
  9. Névtelen
    2024.03.28. 05:51

    A borsod24 sokkal jobb mint a eszakhirnok.com.

    • Névtelen
      2024.03.28. 18:00

      díjazta az ámerikai követség 😁😂🤣

  10. Névtelen
    2024.03.28. 05:52

    Betlehen-nek több diplomája is van

    • Névtelen
      2024.03.28. 11:33

      Vett hozzájuk becsületet is?

  11. Névtelen
    2024.03.28. 06:22

    “Én az anyaságot, a hagyományosnak mondható női feladatokat mindig úgy élhettem meg Péterrel, mintha egy nyitott ajtajú kalitkám lenne: tudtam, hogy ha szeretnék kiteljesedni más területen is, akkor kirepülhetek. Péter sosem várta el tőlem, hogy feladjak bármit is abból, aki én vagyok. Ha zárva lett volna a kalitka ajtaja, akkor nem biztos, hogy annyira jól éreztem volna magam benne, így viszont mindig szívesen repültem vissza.” – Varga Judit, 2020. januàr

    • Névtelen
      2024.03.28. 17:55

      „Nekem amúgy kiválóan bejön, mikor a fórum közismert ballib emberijogi harcosai (méghozzá a nőneműek közül) itt vergődnek napok óta, és próbálnak tisztára mosni egy kimoshatatlan szennyest, illetve vérverejtékkel megérvelni, hogy amit kapcsolati erőszak formájában Varga elviselt a férjétől, az rendben lévő dolog, és amúgy is megérdemli a fideszes ribanc”

  12. Névtelen
    2024.03.28. 09:29

    Török Gábor szerint 9 éve nem látott politikai válság van Magyarországon.
    A Fideszt nagyon komoly veszteségek érték, és a párt vezetésében súlyosnak látják a helyzetet.
    Ebből viszont az ellenzék semmit nem tud profitálni, a figyelem Magyar Péteren van.

  13. Névtelen
    2024.03.28. 17:47

    Rájöttem, hogy tulajdonképpen eddig én sosem láttam Hajdú Pétert. Mármint, azt tudtam, hogy létezik, meg hallottam, hogy buta, mint a segg, ellenszenves és tehetségtelen, de eddig nem sikerült soha megnéznem olyasmit, amiben szerepelt.
    Imígyen elvesztvén hajdúpéteri szüzességemet, most tulajdonképpen csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ez a csávó mégis, mi a fasz?

  14. Névtelen
    2024.03.29. 20:36

    Nem Betli buzi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük